PC računari

Predstavljeni Windows, Mac i Linux softveri za vodeće Canon imageFORMULA skenere

Svi Canon-ovi imageFORMULA skeneri su sada kompatibilni sa Majkrosoftovim operativnim sistemom Windows 7

Kompanija Canon Europe, globalni lider u tehnologijama digitalizacije i štampe dokumenata, predstavila je nove drajvere za skenere za najnovije Microsoft, Apple Macintosh i Linux softverske drajvere, koji omogućavaju njenoj seriji imageFORMULA skenera da rade sa svim vodećim PC operativnim sistemima.

Nova Majkrosoft platforma Windows 7, lansirana u oktobru 2009. godine, već je široko prihvaćena širom sveta zbog svoje jednostavnosti i fleksibilnosti. Kako bi uzela učešće u ovom brzo rastućem tržištu kompanija Canon sada ima Windows 7 drajvere dostupne za preuzimanje za čitavu seriju imageFORMULA skenera.

Canon imageFORMULA DR-2010M i DR-2510M, koji su lansirani u septembru 2009. godine, predstavljeni su kao prvi Canon-ovi poslovni skeneri kompatibilni sa Apple Macintosh računarima. Oba ova kompaktna i elegantna modela sada potpuno podržavaju novi Mac operativni sistem Mac OS X V10.6 („Snow Leopard“) a zarad poboljšanja performansi i efikasnosti. Ovaj drajver je takođe dostupan za preuzimanje postojećim korisnicima.

Za organizacije koje žele da razviju svoja jedinstvena rešenja sa arhitekturom otvorenog koda, Linux drajveri su sada dostupni za Canon-ov revolucionalni prenosivi skener P-150 i izuzetno kompaktne skenere za radne grupe DR-2010C i DR-2510C. Drajveri su kompatibilni sa univerzalnim interfejsom SANE („Scanner Access Now Easy“) kako bi obezbedili standardizovan pristup komunikacije između skenera i Linux okruženja.

Šon Sjumacu, direktor evropskog Sektora za rešenja za skeniranje u kompaniji Canon Europe, rekao je: „Pojednostavljivanje načina na koji organizacije barataju dokumentima je kritično za današnje poslovno okruženje kako bi se osiguralo da korisničko iskustvo bude što jednostavnije i produktivnije. Mnoge organizacije investiraju u najnoviji PC softver na tržištu – kao što je Windows 7 i Snow Leopard – Canon je adaptirao svoje vodeće dokument skenere da podržavaju prednosti ovih operativnih sistema. Cilj nam je da obezbedimo da naši skeneri dozvoljavaju korisnicima da efikasno obrade informaciju, bez obzira koji operativni sistem koriste, i nastavićemo da osiguravamo maksimalnu kompatibilnost našeg širokog dijapazona skenera u budućnosti.“

Leave a Reply