PC računari

Prenosivi bežični drajv – StoreJet Cloud 32GB/64GB

Šta je to toliko neverovatno u vezi sa StoreJet Oblakom? Reč je o prenosnom, bežičnom, uređaju kojim lako stičete dodatni prostor za skladištenje podataka – 32 ili 64GB – na Vašem iPad-u,  iPhone-u, iPod touch-u ili  nekom drugom Wi-Fi uređaju.

Deljenje podataka sa čak pet uređaja

StoreJet Oblak omogućava istovremeno povezivanje do pet uređaja, omogućujući svima da izaberu šta žele da gledaju, čitaju ili slušaju. StoreJet Oblak aplikacija – iTunes-free. StoreJet Oblak podržava mnoge audio i video formate – čak i one koje ne podržavaju plejeri sa ugrađenim iOS operativnim sistemom.

  • Podržani formati fotografija: JPEG, JPG, BMP i PNG.
  • Podržani formati dokumenata: PDF, TXT, DOC, PPT, XLS.
  • Podržani muzički formati: MP3 i WAV.
  • Podržani video formati: AVI, MOV, M4V i MP4.

Multitasking – surfovanje i streaming

Da li možete da se povežete na StoreJet Oblak preko Wi-Fi-a i opet da da pristupite internetu? DA! Uz mogućnost da surfujete i da pratite streaming u isto vreme, imate još više mogućnosti za multitasking.

Pogledajte StoreJet Oblak video

Pogledajte kako ovaj uređaj može da pomogne da se povežete bežično, delite fajlove sa prijateljima i porodicom i uživate u satima zabave bilo kada i bilo gde.

Brzo preuzimanje – skenirajte QR kodove

Pomoću barkod skener aplikacije i kamere na Vašem iPhone-u i iPad-u, skenirajte QR kod kao najbrži način za preuzimanje besplatne StoreJet Oblak aplikacije.

Leave a Reply