PC računari

Prenosivi štampač PIXMA iP100 na baterije

Puniva baterija i poboljšana mogućnost povezivanja čine da Canon PIXMA iP100 pruža najkvalitetnije prenosivo rešenje za štampanje fotografija i dokumenata. Štampajte vrhunske fotografije i dokumenata gde god da ste.

Ultraprenosni štampač PIXMA iP100 sa baterijom koristi tehnologiju FINE glave za štampu kompanije Canon da bi pružio neverovatan kvalitet štampanja fotografija i dokumenata gde god da ste. Mikromlaznice izbacuju sićušne kapljice mastila od 1 pl da bi omogućile rezoluciju od 9600 x 2400 tpi i dale štampu vodećeg kvaliteta u klasi.

Sistem sa 5 mastila omogućava štampanje kvalitetnih fotografija i dokumenata. Mastilo „Photo Black“ obezbeđuje bogat kontrast boja i duboku crnu na fotografijama, a mastilo „Pigment Black“ odvojeno se koristi za oštar tekst poslovnih dokumenata.

ip100

Sistem ChromaLife100 kompanije Canon štampa divne fotografije sa unapređenom trajnošću do 100 godina*. Korišćenjem FINE kertridža, originalnih Canon mastila i originalnog Canon foto-papira, sistem pruža dugotrajne, divne fotografije. PIXMA iP100 sa baterijom standardno pruža IrDA infracrvenu vezu, kao i opcioni Bluetooth® adapter (BU-30) za praktično štampanje bez kablova. Mogućnost bežičnog štampanja sa kompatibilnih telefona sa kamerom, računara i PDA uređaja dodaje raznoj nameni štampača.

Kada se stavi punjiva baterija (LK-62) kompanije Canon, koja je standardni deo pakovanja, PIXMA iP100 može da se koristi gde god da vam je potrebno kvalitetno i brzo štampanje. Pošto je izrađen kompaktno i pošto je lagan samo 2 kg ovaj ultrakompaktni PIXMA je idealna alatka za štampanje u pokretu – a ako se koristi sa opcionim punjačem za automobil (PU-200U), on pruža potpunu fleksibilnost.

Leave a Reply