PC računari

Prestigio predstavio najtanji ION desktop PC na svetu

Prestigio predstavlja najtanji ION desktop na svetu!

Debljina ION Super Slim 230 je samo 20mm, a njegovo malo kuciste ima kapacictet od jednog litra. Ne samo da je ovaj nettop kompaktan, vec je i moderno, pristupacno i “zeleno” kompjutersko resenje. Racunar je spreman za prodaju u radnjama nasih partnera sirom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Nettop računari su deo nove generacije jednostavnih, pristupacnih i ekoloskih desktop racnara. Dizajnirani su za izvrsenje osnovnih kompjuterskih zadataka kao sto je internet pretraga, procesuiranje dokumenata, audio & video reprodukciju, pregled fotografija i osnovno editovanje, kao i za pristup aplikacijama poput IP telefonije i instant poruka.

Ipak, sa Intel procesorom, grafickim i video mogucnostima ovaj ION Super Slim 230 je 10x brzi od drugih tipova nettop racunara koji transformise tradicionalni Atom-based PC dizajn u vrhunsko PC iskustvo. Integrise GeForce 9400M sa Atom 230 procesorom, i optimiziran je za digitalni media smestaj i reprodukciju Blue-Ray sadrzaja u full HDD (pri rezoluciji od 1080 piksela). Obezbedice vam zadivljujuce graficke performanse zahvaljujuci snazi NVIDIA karte, koja unapredjuje vase omiljene mainstream igrice kao sto su Battlefield Heroes, The Sims 3, World of Warcraft, Call of Duty 4, i mnoge druge.

Bas kao i vecina drugih nettop racunara iz Prestigio prodajnog programa, ION Super Slim 230 je dizajniran za poslovanje malih i srednjih preduzeca kao i za kucnu upotrebu onih koji tragaju za ekoloskim i troskovno efikasnim resenjem za osnovne kompjuterske potrebe.

“U poredjenju sa obicnim desktop kompjuterima, Nettop je manji, laksi, jeftiniji, manje bucan i trosi manje elektricne energije”, rekao je Josef Hraban, PC Product Line Manager za Prestigio. “Sa cenovnim rangom od $200 do $400 u zavisnosti od specifikacije, Nettop racunari su definitivno interesantni. Idealni su kao prvi racunar, drugi racunar za studente ili poslovanje vodjeno smanjenjem troskova .”

ION Super Slim 230 standardno dolazi sa operativnim sistemom Windows 7 Home Premium, i predstavlja pristupacno, efikasno i stedljivo resenje.

Kljucne karakteristike:

* Super tanak dizajn -samo 20 x 172 x 153mm
* Intel Atom 230 procesor
* NVIDIA GeForce 9400M Video
* 5.1 Channel Surround Sound
* 2GB Memorija
* 250GB Internal Hard-drive
* Raspolozivi u crnoj i beloj boji

Leave a Reply