PC računari

Prva GIGABYTE matična ploča sa mogućnošću punjenja iPad-a

Više od 40 Modela GIGABYTE Matičnih ploča može da obezbedi dovoljno struje da bi se napunio iPad dok je povezan sa računarom i u upotrebi. GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica i drugih kompjuterskih hardverskih rešenja, danas sa ponosom predstavlja svoj puni raspon na Intel čipsetu baziranih X58, P55, H55, H57 kao i matičnih ploča sa sadašnjom i dolazećom serijom AMD 800 čipsetova, a sve omogućavaju punjenje Apple-ovog najnovijeg dobro prodavanog iPad-a dok je uređaj upotrebi (on) kao i kad nije u upotrebi (off).

Nedavni industrijski izvešataji i vesti ukazuju da USB portovi na većini Windows PC-a nisu u stanju da obezbede dovoljno snage da pune novi iPad dok je uređaj u pogonu zbog razlika između USB izlaza za napajanje matične ploče i specifikacija za punjenje uređaja. Ipak, GIGABYTE-ov jedinstveni dizajn USB napajanja može da isporuči dodatnu snagu uređajima koji zahtevaju više od 500mA koje isporučuju tradicionalni USB portovi.

Jednostavnim preuzimanjem nove verzije On/Off Charge drajvera koji se može naći na GIGABYTE vebsajtu, korisnici GIGABYTE matičnih ploča mogu da iskoriste punu prednost USB punjenja svog iPad-a, što im daje više mogućnosti i udobnosti pri punjenju novog uređaja.

Leave a Reply