PC računari

Prvo integrisano rešenje kompanija Fujitsu i Symantec

Fujitsu je danas potvrdio uspešno sertifikovanje integracije svog sistema za skladištenje, deduplikaciju i zaštitu podataka – „ETERNUS CS800“, sa Symantec „NetBackup“ softverskim paketom.

Sa aspekta neprestanog porasta broja preduzeća srednje veličine koja se po konceptu čuvanja rezervnih kopija podataka preorijentišu sa magnetnih traka na diskove, ova integracija donosi mogućnost kreiranja moćnog rešenja kojim se istovremeno fleksibilno i jednostavno upravlja. „NetBackup“ paket je posebno pogodan za organizacije koje moraju da prave rezervne kopije ogromne količine podataka za veoma kratko vreme.

Sada Fujitsu ETERNUS CS800 uređajem može potpuno da se upravlja preko „NetBackup“ paketa zahvaljujući integrisanom OST interfejsu za programiranje aplikacija, kompanije Symantec. ETERNUS CS800 tako omogućava brži „bekap“ podataka, uz mogućnost skladištenja i na magnetne trake, kao i replikaciju podataka na udaljenim lokacijama za potrebe potpunog obezbeđenja od nepogoda i katastrofa.

Korisnici sada mogu lakše i inteligentnije da zaštite svoje podatke, organizovanjem podataka u različite kategorije prema važnosti i potrebama za čuvanjem. Centralizovano upravljanje hardverskim sistemom preko NetBackup rešenja takođe smanjuje zadatke administriranja, a sam izvorni interfejs omogućava brži bekap nego u slučaju korišćenja NAS sistema.
Ova inovacija rezultat je strateške saradnje kompanija Fujitsu i Symantec, usredsređene na pomoć korisnicima u smanjivanju složenosti i unapređenju performansi svojih sistema.

Leave a Reply