PC računari

Samsung memorijske kartice

Samsung je jedan od najvećih inovatora u IT svetu i vodeća kompanija u proizvodnji SSD-ova, memorijskih modula i memorijskih kartica. Zapravo više od 19 godina Samsung razvija najrazličitije memorijske proizvode za skladištenje podataka kako za svoje potrebe, tako i za druge proizvođače hardvera i trenutno ima najveći udeo na tržištu memorijskih modula i memorijskih kartica.

Samsung je inače u ovoj oblasti i dobitnik brojnih priznanja za kvalitet izrade i vrhunske radne karakteristike. U ovom momentu kompanija je stavila fokus na ultra izdržljive modele koji su dizajnirani za rad u najtežim vremenskim uslovima.

Iz aktuelne ponude kartica izdvajaju se dve serije: High Speed i Plus Extreme Speed, a za obe je specifično da nude izuzetno velike brzine transfera podataka (24MB/sec. – čitanje, od 7MB/sec. do 21 MB/sec. – upis).

Samsung MB SPAGA Pouzdane i otporne   Samsung memorijske kartice

Modeli serije High Speed smešteni su u metalna kućišta i potpisana su od strane “3-proof” standarda. To znači da mogu da izdrže i do 24 sata u morskoj vodi, da podnesu gaženje vozilom težine 1,6 tona i izlaganje magnetnom polju snage 10.000 gausa (malo manje od snage koju emituje uređaj za magnetnu rezonancu). Zbog toga Samsung ove kartice preporučuje entuzijastima i svima koji rade u dinamičnim okruženjima gde je izloženost uticaju spoljnih faktora (kiša, vetar, zračenja…) velika. Cene im nisu male, ali nisu ni previše visoke, tako da verujemo da će bez problema naći put do korisnika kojima zaista trebju.

Leave a Reply