PC računari

SAPPHIRE Mini Projector 101 prikazuje video sa PC-a ili iPhone-a

SAPPHIRE Technology, broj 1 brend u svetu za grafičke kartice zasnovane na ATI tehnologiji iz AMD-a, je upravo predstavio uzbudljiv novi proizvod koji će privući veliki broj korisnika, mlade i stare, amatere i profesionalne korisnike.

SAPPHIRE Mini Projector 101 je džepne veličine projektor koji je dorastao veličini slika daleko iznad sopstvene. Uzimajući grafički ulaz sa bilo kog računara ili laptop računara, video sa bilo kog digitalnog fotoaparata ili medija izvora, ili povezivanje direktno sa adaptera za iPod i iPhone, Mini Projektor može da reprodukuje sliku od 7 do 65 inča preko odgovarajuće površine.

Podelite slike sa prijateljima – a da se ne mučite prikazom na malom ekranu telefona! Prikažite YouTube video na vašem zidu! Gledajte te TV program koji ste propustili, bilo gde! Pokažite svojim poslovnim partnerima vizuelne ideje za kampanju, bez potrebe za posebnim opremanjem prostorija za sastanke! Mogućnosti su beskrajne …

Na osnovu najnovije bright multi-chip LED tehnologije, lampa SAPPHIRE Mini Projector je dovoljno dobra za 20.000 sati – bez brige o promeni sijalice onda! I nema potrebe da sedite u mraku, ili SAPPHIRE Mini Projector lampa je ocenjena na 14 Lumen-a – daje dobar kvalitet slike u rezoluciji 640 x 480 u normalnom ili blago zatamljenom osvetljenju. Trajanje baterije je dobro – preko 2 sata na jednom punjenju, dovoljno za fotografije sa odmora ili ceo film – ili možete da pokrenete direktno iz adaptera / punjača.

Zaista džepne veličine, SAPPHIRE Mini Projector 101 teži samo 103 gram, a zaštitni slajd pokriva objektiv da bi se izbegla oštećenja u transportu, ili kada nije u upotrebi. Paket je kompletan sa punjačem, stativom, video vodičem za PC VGA, kompozitni videom (digitalni fotoaparati i neki “telefone) i odobren iPod / iPhone adapter.

Leave a Reply