PC računari

SAPPHIRE Technology zaokružuje ponudu na seriji HD 6000 grafičkih kartica

SAPPHIRE Technology predstavlja nekoliko modela svoje hvaljene HD 6000 serije, pre svega usmerene na korisnike multi-screen displeja i stereoskopskog 3D zvuka. Novi modeli nude izbor konfiguracije i izlaza koji ce zadovoljiti svaciji ukus. Svi modeli dolaze sa DX 11 pogonom druge generacije od AMD-a i on-board hardware video decodingom.

AMD UVD (universal video decoder) treće generacije sad sa podrškom za Blu-Ray 3D za stereoskopski 3D zvuk. Dodatno, modeli sa DisplayPort izlazom podržavaju poznatu Eyefinity multi-screen technologiju. Osim mogućnosti igranja igara na nekoliko monitora, korisnik također može koristiti nekoliko monitora kao jednu veliku celinu, što pruža neslućene mogućnosti kod foto editiranja, glazbene obrade i kreacije raznih dokumenata.

SAPPHIRE HD 6670 serija je grafička kartica najviših performansi, idealna za korisnike koji žele da nadograde svoje postojeće računare  i održe korak s grafikom i igrama i aplikacijama poslednje generacije. Arctic Cooler je ekskluzivan rashladni sistem od Sapphirea koji garantuje tih i pouzdan rad u svim uslovima.

Za korisnike koji raspolažu sa ograničenim budžetom na raspolaganju je SAPPHIRE HD 6570 serija koja se također ponosi svim bitnim prednostima nove serije, ali sa malo slabijim performansama i opcijama za personalizaciju. Ulazni model je SAPPHIRE HD 6450 serija koja ce zadovoljiti svakog prosecnog korisnika koji trazi pouzdanost na duze staze i u svim uslovima .

Leave a Reply