PC računari

Seagate predstavio BlackArmor servere za manje firme

Seagate, jedan od lidera u proizvodnji rešenja za čuvanje podataka, prpširio je sopstveni proizvodni portfolio uređaja za zaštitu podataka i poslovanje manjih firmi, i u nejga  uključio BlackArmor NAS 440 i BlackArmor NAS 420 servere sa kapacitetom do 8TB.


BlackArmor NAS 440 and BlackArmor NAS 420 storage servers with up to 8TB of capacityNova Seagate® BlackArmor® proizvodna linija rešenja za sladištenje podataka namenjena je manjim i srednjim reduzećima  kojima su potrebne jednostavne serverske aplikacije.

Dizajnirana kao jednostavna rešenja za firme sa malom ili potpumo  bez IT podrške, BlackArmor linija proizvoda predstavlja idealno rešenje za sve firme koje imaju do 50 zaposlenih radnika.

BlackArmor NAS 440 and BlackArmor NAS 420 storage servers with up to 8TB of capacityPrva dva proizvoda iz nove Seagate linije su BlackArmor NAS 440 i BlackArmor NAS 420 serveri  koji omogućavaju organizovan i sigurnan način upravljanja poslovnim informacijama.

BlackArmor NAS 420 dolazi sa popunjena dva ležišta za diskove dok BlackArmor NAS 440 dolazi sa sva 4 diska. Kapaciteti variraju od 2TB u BlackArmor NAS 420, do maksimalnog kapaciteta od 8TB u BlackArmor NAS 440.

Leave a Reply