PC računari

Seagate lansira najbrže, najefikasnije i diskove najvećeg kapaciteta – Cheetah Enterprise Drives

Seagate je vodećim distributerima i sistem integratorima koji su spremni za 3,5-inčne mission-critical hard diskove dizajnirane kako bi osigurali dugotrajnu poslovnu izdržljivost i smanjen TCO, predstavio najbrže, najefikasnije i diskove najvećeg kapaciteta – Cheetah Enterprise Drives.

Seagate Releases World’s Fastest, Highest Capacity and Most Efficient Cheetah Enterprise Drives Into the ChannelSeagate  je danas objavio lansiranje vodećeg Cheetah® 15K.7 diska iz enterprise klase. Kao uređaj sa najboljim performansama, najvećim kapacitetom za 3.5″ mission critical hard diskove i najboljom pouzdanošću za Tier 1 okruženje u klasi,Cheetah 15K.7 uređaji su idealni za veliki broj servera i aplikacija za smeštaj.

Sa Cheetah 15K.7 hard diskovima, Seagate potvrđuje tehnološko vođstvo i ostavlja konkurenciju iza sebe jer isporučuje prvi industrijski  15K-rpm uređaj koji dostiže kapacitet od 600 GB uz rekordnu pouzdanost od 1.6 miliona sati MTBF.

Cheetah 15K.7 uređaji su raspoloživi sa najnovijim 6Gb/s SAS ili 4Gb/s FC interefejsom, uključuju i Seagate PowerTrim™ tehnologiju, koja dinamično reducira potrošnju energije.

Zajedno, ove funkcije omogućuju sistem integratorima osiguranje pristupačnih, multi-drive servera i sistema za čuvanje i prenos podataka, pri čemu su Cheetah 15K.7 idealni za upotrebu u svim okruženjima od malih i srednjih firmi do velikih kompanija.

Cheetah hard diskovi predstavljaju standard postojećih poslovnih sistema. Projektovani su  kako bi poslovnim subjektima omogućili primetan rast i razvoj u skladu sa rastom njihovih potreba za informacijama, dok istovremeno pružaju pouzdanost kojom se izbjegavaju skupi prekidi i problemi u radu sistema.

Leave a Reply