PC računari

Seagate lansira najbrže, najefikasnije i diskove najvećeg kapaciteta – Cheetah Enterprise Drives

Seagate plasira najbrže, najefikasnije i diskove najvećeg kapaciteta – Cheetah Enterprise Drives vodećim distributerima u kanalu i sistem integratorima koji su spremni za 3.5-inčne mission-critical hard diskove dizajnirane da obezbede dugotrajnu poslovnu izdržljivost i smanjen TCO.

Seagate Releases World’s Fastest, Highest Capacity and Most Efficient Cheetah Enterprise Drives Into the ChannelSeagate je danas objavio lansiranje lidera u enterprise- klasi diskova  Cheetah® 15K.7. Kao uređaj sa najboljim performansama, najvećim kapacitetom za  3.5-inch mission critical hard diskove sa najboljom u klasi pouzdanošću za Tier 1 okruženje, Cheetah 15K.7 uređaji su idealni za veliki broj servera i aplikacija za smeštaj. Sa Cheetah 15K.7 hard diskovima, Seagate potvrđuje tehnološko vođstvo i ostavlja konkurenciju iza sebe jer isporučuje prvi industrijski  15K-rpm uređaj koji dostiže kapacitet od 600GB uz rekordnu pouzdanost od 1.6 million sati MTBF.

Cheetah 15K.7 uređaji su raspoloživi sa najnovijim 6Gb/s SAS ili 4Gb/s FC interfejsom, i uključuju Seagate PowerTrim™ tehnologiju, koja dinamično redukuje potrošnju energije. Zajedno, ove funkcije omogućuju sistem integratorima da obezbede pristupačne, multi-drive servere i sisteme za čuvanje i prenos podataka, pri čemu su Cheetah 15K.7 idealni za upotrebu u svim okruženjima od malih i srednjih preduzeća do velikih kompanija.

Bell Micro kupci nastavljaju da zahtevaju veći kapacitet i performanse za njihove servere i sisteme za smeštaj, ali mnogi se moraju fokusirati na pronalaženje načina da se ukupni troškovi vlasništva sistema snize (TCO) naše novo rešenje koje se lako integriše koristi postojeće platforme,” rekao je Joe Cousins, vice president of Marketing at Bell Microproducts. “Izuzetno smo srećni što sada možemo da ponudimo Seagate® Cheetah® 15K.7 porodicu diskova koji zadovoljavaju ove kriterijume. Za korisnike koji zahtevaju najnaprednije tehnologije za kreiranje novih premium sistema, ili za one koji tragaju za produženjem veka trajanja postojećih sistema Cheetah® 15K.7 isporučuje najniži TCO i laku integraciju za poslovanje različitih obima.”

Cheetah hard diskovi su standardni za postojeće poslovne sisteme. Cheetah uređaji su predviđeni da omoguće primetan rast i razvoj u skladu sa rastom njihovih potreba za informacijama, dok istovremeno pružaju pouzdanost kojom se izbegavaju prekidi i problemi u radu sistema.

Za više informacija o Cheetah 15K.7 uređajima, posetite Seagate stranu o Cheetah proizvodima.

Leave a Reply