PC računari

Seagate Super brzina transfera sa USB 3.0 eksternim prenosivim hard diskom

Prenosivi 7200RPM, 2.5-inčni hard disk isporučuje brzinu tri puta veću od USB 2.0.

Seagate, svetski lider u oblasti hard diskova i rešenja za čuvanje podataka, predstavlja BlackArmor® PS110 USB 3.0 prenosivi eksterni hard disk za notebook kompjutere. Demonstrirajući svoje liderstvo u obezbeđivanju naprednih i jednostavnih za upotrebu rešenja za smeštaj podataka, ovaj sve-u-jednom USB 3.0 set od 500GB 7200RPM 2.5–inčni hard disk, kabl napajanja i PC express kartica, obezbediće tri puta veću brzinu od svog USB 2.0 predhodnika, što ga čini jednim od najbržih prenosivih diskova trenutno raspoloživih.

USB 3.0 poseduje specifikovanu brzinu od 4,8 Gbs u sekundi ili poboljšanje koje je deset puta veće u odnosu na USB 2.0, ipak ovo su teoretske performanse, a novi Seagate BlackArmor USB 3.0 prenosivi disk dostiže 3X bolje performanse u odnosu na USB 2.0 prilikom realnog testiranja.

Uz pomoć BlackArmor PS 110 USB 3.0 drive, 25GB HD film se može prebaciti u samo nekoliko minuta u poređenju sa 14 minuta koliko bi bilo potrebno prilikom upotrebe tradicionalnog USB 2.0 uređaja. Jednostavno povežite kabl PC Adaptera na notebook, jedan kraj povežite na PC karticu, drugi kraj na BlackArmor PS110 uređaj, i spreman je za upotrebu.

Leave a Reply