PC računari

Serversko rešenje za mala i srednja preduzeća

Kompanija “Positive” pripremila je serversko rešenje za sva mala i srednja preduzeća koja imaju u planu unapređenje svog informacionog sistema i poslovanja uopšte. Ponuda je osmišljena u sklopu projekta “BITS” – za Vaše poslovanje bez briga.

Rešenje je objedinjeno u paket koji čini hardver+ softver + usluga, sa namerom da se napravi značajna ušteda u odnosu na redovne tržišne cene, a podrška je obezbeđena i od strane naših dobavljača i Microsoft kancelarije.
Hardverska platforma je IBM server 4253D2X , a operativni sistem je Microsoft Windows Small business server Essentials 2011 ili  Microsoft Small bussines server Standard 2011, sa pripadajućim licencama, instalacijom i osnovnim podešavanjima.
Cene ovih serverskih paketa kreću se u rasponu od 120.000,00 dinara do 200.000,00 dinara bez PDV-a, akupovinom ovih paketa postajete deo BITS projekta i time ostvarujete dodatne pogodnosti za nabavku opreme i usluga kompanije POSITIVE doo.
Servere i svu ostalu opremu možete kupiti putem lizinga na 24 ili 36 rata,  što u značajnoj meri može da rastereti kompanijski budžet. Na taj način, kupljena oprema sama sebe otplaćuje kroz eksploataciju!
Sve pitanja oko ponude i BITS projekta, mozete postaviti na mail: [email protected], ili na telefon 021/472 03 88, na koji će Vam se javiti neko iz prodaje.

Leave a Reply