PC računari

Service Plus potpisao distributerski ugovor sa MaRCo-m

Pogodnosti partnerstva sa Service Plus-om iskoristila je i kompanija MaRCo d.o.o iz Zagreba. Service Plus je potpisao distributerski ugovor sa MaRCo-m za 2010. i 2011. o prodajnom i servisnom partnerstvu za Datalogic skenere (Gold Partner i Service Partner) za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Potpisivanjem distributerskog ugovora sa Service Plus-om obezbeđuje se visok kvalitet i efikasnost poslovanja, a najveću korist ima krajnji korisnik. Potpisom distributerskog ugovora sa Service Plus-om razvija se i širi mreža distributera svetske, prvoklasne opreme, a samim tim i znanje o produktima koji su perfektno prilagodljivi trgovini, industriji, logistici i ostalim granama.

Kroz široku mrežu distributera oprema postaje pristupačna sve većem broju kompanija.

Kompanija MaRCo d.o.o. osnovana je 1992. godine, od kada beleži konstantan rast i razvoj-zapošljava tehnički obrazovane mlade stručnjake spremne za neprekidno učenje kroz stalno interno školovanje i praćenje trendova u području koje pokriva. Jedni su od najboljih u svojoj oblasti , a kvalitet baziraju na dugogodišnjem iskustvu i širokom spektru korisnika, perfektnom znanju i uskoj stručnosti. Osnovna delatnost od početaka do danas je primena opreme i rešenja.

Leave a Reply