PC računari

Service Plus u saradnji sa Szintézis Informatika ZRt pripremio IBM Self Checkout sistem za međunarodni sajam u Mađarskoj

IBM Self checkout bio je ključ saradnje Service Plus-a i Szintézis-a, koji je bio izložen na Međunarodnom sajmu pića i prehrambenih artikala koji se održao od 21. Do 24. februara u Mađarskoj, pod nazivom „Foodapest“.

Priprema sistema i instalacija IBM-ovog Self checkout-a koji je izložen na sajmu biće iskorišćen kao pilot projekat za CBA International.

Internacionalna alijansa CBA je 1992. godine osnovana u Budimpešti, a deo CBA International predstavlja i “CBA Trgovina” – nacionalni lanac udružene trgovine Srbije. Osnovana je, provobitno, maja 2004. godine, a u svom sastavu trenutno ima 22 regionalna distributivna centra, preko 330 maloprodajnih objekata u sopstvenom vlasništvu i preko 450 franšizno pridruženih prodavnica.
Međunarodni sajam pića, prehrambenih artikala i stručni sajam ugostiteljstva, Foodapest, je odavno postao događaj koji se ne propušta na međunarodnom kalendaru sajmova, i za sada je jedini sajam hrane koji spaja domaće i međunarodne trendove u prehrambenoj industriji.

Leave a Reply