PC računari

Šest novih All-In-One Canon laserskih štampača

Kompanija Canon Europe predstavila je šest novih crno-belih i-SENSYS All-In-One modela iz serija i-SENSYS MF4400 i MF4500. Po tri modela iz svake serije, uređaji predstavljaju najbrže i najisplativije višenamenske štampače dostupne za kućnu upotrebu ili upotrebu u kancelarijama.

Modeli iz serije i-SENSYS MF4400 i MF4500 imaju veliki broj funkcija kako bi se izašlo u susret korisnicima sa različitim potrebama. Modeli iz serije i-SENSYS MF4400 idealni su za okruženja kojima su potrebni jednostavni za korišćenje, crno-beli višefunkcionalni uređaji. Serije i-SENSYS MF4410i-SENSYS MF4430 nude mogućnosti štampanja, kopiranja i skeniranja, a serija i-SENSYS MF4450 ima mogućnost slanja faksa. Modeli i-SENSYS MF4430 i i-SENSYS MF4450 imaju funkciju automatskog punjenja papirom (ADF), koja štedi vreme korisniku omogućavajući mu kopiranje originala u više primeraka istovremeno.

Modeli i-SENSYS MF4500 omogućavaju malim preduzećima i kućnim korisnicima da uštede na papiru i štampi pomoću funkcije kao što je automatsko dvostrano štampanje. Svi proizvodi  i-SENSYS MF4500 serije dizajnirani su imajući na umu produktivnost i imaju funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i slanja faksa. Modeli i-SENSYS MF4570dni-SENSYS MF4580dn imaju mogućnost umrežavanja čime se manjim radnim grupama pruža mogućnost deljenja uređaja. Model i-SENSYS MF4580dn takođe ima funkciju dvostrukog automatskog punjenja papirom za obostrano skeniranje, kopiranje i slanje faksa.

Modeli i-SENSYS MF4400 i MF4500 kombinuju kompaktnost sa modernim dizajnom, i savršeno se uklapaju u bilo okruženje. Idealni su za korisnike koji tragaju za brzim uređajima, jednostavnim za korišćenje, po privlačnoj ceni. Koristeći prednosti laserske tehnologije štampanja, štampaju niz crno belih dokumenata profesionalnog izgleda, jasnog teksta i slike.

Svi modeli idu uz Canon All-In-One kartridže i sa novim, unapređenim petolinijskim LCD ekranom koji omogućava jednostavniji pristup najvažnijim informacijama i funkcijama. Svaku seriju karakteriše poseban stil koji odražava namenu – modeli i-SENSYS MF4400 su elegantnog, crnog izgleda koji se uklapa u kućno okruženje dok crno-beli moderan izgled modela i-SENSYS MF4500 ga čini idealnim za raznovrsna okruženja uključujući mala preduzeća i kućne kancelarije.

Skeniranje u boji sa ovim modelima je raznovrsno i jednostavno, štedi se vreme i postižu sjajni rezultati. Skenirani dokumenti mogu se slati mailom, kao PDF dokumenata u samo nekoliko koraka. Mogućnost umrežavanja podrazumeva da modeli i-SENSYS MF4570dn i i-SENSYS MF4580dn mogu putem višefunkcijskog okvira sa alatkama (Toolbox) da skeniraju čime se korisnicima omogućava pristup funkciji brzog skeniranja kako bi se poboljšala produktivnost.

Obe serije se odlikuju veoma dobro ocenjenom brzinom štampe, od kojih modeli iz serije i-SENSYS MF4400 imaju brzinu od 23 stranice u minuti, a modeli iz serije i-SENSYS MF4500 brzinu od 25 stranica i dizajnirani su da štampaju dokumente sa jasnijim detaljima i izvrsnom poboljšanom rezolucijom štampe od 1.200 x 600 dpi.

Sa jednom od najboljih ocena za tipičnu potrošnju energije (TEC)*, ovi uređaji nude operacije koje su isplative i koje štede energiju. Novi i-SENSYS modeli, kombinujući vreme izlaska prve kopije (First Copy Out) za 9 sekundi ili manje i Quick First Print tehnologiju koja omogućava štampanje uz minimalno vreme zagrevanja, su među energetski najštedljivijim laserskim proizvodima u svojoj klasi.

Marketing menadžer za proizvode u Canon Europe Anil Jagpal istakao je:  „Serije i-SENSYS MF4400 i MF4500 odražavaju Canonovu posvećenost da korisnicima nude kompaktne proizvode koji su brzi, jednostavni za korišćenje i koji su visokih performansi. Modeli takođe imaju funkcije koje obezbeđuju efikasnost i isplativost radnji. Kompaktni višenamenski štampači su savršeno rešenje za bilo koje malo preduzeće koje želi moderan i jednostavan za korišćenje All-In-One uređaj koji će povećati produktivnost i poslovne procese.”

Serije i-SENSYS MF4400 i MF4500 će biti dostupne širom Evrope od novembra 2010.

Leave a Reply