PC računari

Silicon Power predstavio LuxMini 320 i LuxMini 322 USB Flash Drive uređaje

Jedan od najvećih svetskih proizvođača memorija, Silicon Power predstavio je “jednostavne i elegantne” bele LuxMini 320 i crne LuxMini 322 USB flash drive uređaje.

Dve najnovije LuxMini serije dele sličan dizajn, ali ako ih pozornije posmatrate primetićete da svaki od njih ima različitu auru. LuxMini320 USB flash drive uređaj je mlečno bele boje, jednostavnog i elegantnog dizajna sa sjajnom površinom. Lakirana piano crna boja LuxMini 322 USB flash drive uređaju daje dašak “kraljevskog” izgleda.

Na tržištu USB flash drive uređaja sve se menja i Silicon Power nastoji da zadovolji korisnikove potrebe za čuvanjem podataka, brzinom i dizajnom. Dizajn LuxMini320 i LuxMini322 stavlja korisnike na prvo mjesto, a kao dodatna praktičnost, oba LuxMini320 i 322 imaju mogućnost stavljanja na privezak za ključeve. Ovaj praktičan dizajn oduševiće posebno one korsinike koji su stalno u pokretu; jednostavni su za nošenje, čuvanje i sa svojim plug-and-play mogućnostima predstavlja idealni uređaj za skladištenje podataka.

Silicon Power LuxMini 320 i 322 dobavljivi su sa maksimalnim kapacitetom od 16GB. Svi Silicon Power USB flash drive uređaji kompatibilni su sa Microsoft Windows 7, a  takođe su u skladu sa evropskim RoHS standardima i dolaze sa doživotnom garancijom.

Leave a Reply