PC računari

Sony VPL-VW1000ES projektor za kućni bioskop

Sony VPL-VW1000ES 4K SXRD je pravi projektor za kućni biosko, a njegove 4K slike pružaju potpuno okružujući vizuelni doživljaj.

Sonyjeva 4K tehnologija donosi revoluciju na polju doživljaja kućnog bioskopa zahvaljujući tome što pruža preko 4x bolji kvalitet u odnosu na Full HD. Projektor Kkristi mnoštvo naprednih tehnologija koje doživljaj gledanja 2D i 3D sadržaja kod kuće čine baš poput bioskopskog.

Projektor poseduje izuzetno visoku osvetljenost od 2000 lumena i odnos dinamičkog kontrasta 1.000.000:1. Kombinovanje SXRD panela sa tehnologijom Advanced Iris3 kompanije Sony projektoru omogućava da postigne dinamički kontrast 1.000.000:1 za najbolju sliku do sada. 4K SXRD paneli daju izvanredan nazivni kontrast koji uređaju omogućava da pruža dubok prikaz crne boje zahvaljujući poboljšanom nivou pljosnatosti površine piksela.

VPL-VW1000ES pruža skoro dva puta veći nivo osvetljenosti u odnosu na prethodne projektore za kućni bioskop. Integrisana funkcija za povećavanje rezolucije na super rezoluciju 4K „Reality Creation“ drastično poboljšava kvalitet HD 1080P sadržaja i gledaocima omogućava da na najbolji način iskoriste postojeće Blu-ray Disc™ biblioteke. Projektor nudi prostor boja (kao što je DCI prostor boja i Adobe RGB) koji je širi od uobičajenog radi postizanja bogatijeg kvaliteta slike.

Objektiv je optimizovan za 4K sliku tako da ugradnjom ovog objektiva za izuzetno visoku rezoluciju dobija se visoka preciznost i nivo detalja u svim delovima slike

2 thoughts on “Sony VPL-VW1000ES projektor za kućni bioskop

  1. Mark

    Zamalo da ga kupim! Kad sam saznao za cenu (nekih 20.000 eur-a)… Jedno vreme ću još izdržati bez ovog projektora. :)

  2. Aca

    И ја ћу да га купим, чим сакупим паре – за неких 700 година.

Leave a Reply