PC računari

Specijalna ograničena uskršnja serija MegaSteno čitača katica

Kompanija Apacer se još jednom potrudila da nam za dolazeće praznike ponudi prikladan proizvod. Ovaj globalni lider u proizvodnji fleš memorija ovaj put je predstavio specijalnu ograničenu seriju modela AS130 i AS130 Plus koji su dizajnirani specijalno za dolazeći uskrs

Model AS130 Plus u šampanj zlatnoj boji svojim sjajem zrači toplotom i elegancijom, kako bi doneo radosnu atmosferu. Osim toga, njegov simpatičan i lagan dizajn pokazuje jedinstven osećaj ukusa i elegancije, pa ga tako čini perfektnim dodatkom uz mobilni telefon za korisnike koji su uvek u pokretu.

Uz svoj lep izgled, AS130 Plus podržava microSD/microSDHC/M2 kartice bez potrebe za adapterom. Kada koristi AS130 Plus, korisnik lako može da pebaci fotografije koje je napravio telefonom na kompjuter ili muziku sa kompjutera na telefon. Pošto brzina transfera AS130 Plus može da dosegne do 480Mb/s, AS130 Plus može da prebaci i zameni mest and više digitalnih fajlova u kratkom vremenu sa PC-ja ili notebooka na drugi mobilni uređaj i obrnuto, što potpuno odgovara korisnikovim potrebama. AS130 Plus će baš odgovarati da se lako i efikasno uključi mobilni način života.

Prošavši strogu kontrolu kompatibilnosti proizvoda sa dvogodišnjom garancijom, Apacerov čitač kartica je vaš najpouzdaniji partner za skladištenje podataka.

Leave a Reply