PC računari

STOR.E EDITION dopunuje najnoviju Toshibinu R-seriju laptopova

Toshiba kompjuterski sistemi, divizija kompanije Toshiba Evropa GmbH, predstavila je danas novi STOR.E EDITION. Ovaj eksterni hard disk drajv ima USB 3.0 port koji omogućava brz USB 3.0 prenos podataka. Elegantan dizajn kućišta STOR.E EDITION-a odražava tanak, moderan dizajn Toshibine najnovije R-serije laptopova Satellite, Satellite Pro i Tecra. STOR.E EDITION će se naći u prodaji u Evropi u drugom kvartalu 2011. godine.

Toshibin STOR.E EDITION dolazi u četiri različite boje – crvenoj, plavoj, srebrnoj i crnoj – a kućište ima graviranu strukturu. Kapacitet skaldištenja podataka je do 1TB, što je dovoljno da se smeste velike biblioteke digitalnih medija.

Preko svog USB 3.0 porta, STOR.E EDITION je u mogućnosti da brzo prenosi velike medija fajlove na povezani USB 3.0 laptop pri brzini od do 5 gigabita po sekundi. Kompjuteri i dodatni uređaji koji imaju samo USB 2.0 takođe mogu da se koriste sa ovim novim eksternim hard disk drajvovima.

Instalirani softver Nero® BackItUp & Burn Essentials jednostavno i pouzdano bekapuje i čuva fajlove i foldere i vraća oštećene ili slučajno izbrisane podatke.

Leave a Reply