PC računari

Store ‘n’ Go Traveller za čuvanje podataka u pokretu

Verbatimov novi Store ‘n’ Go Traveller je prenosni hard disk kapaciteta 750 GB i formata 2,5 inča dostupan u crnoj ili srebrnoj boji. Traveller je napravljen tako da upije i neutralizuje potrese u slučaju udaranja ili ispuštanja, što daje novu dimenziju sigurnosti vašim podacima. Dodatnu zaštitu daje mu izdržljivi gumeni obrub.

Zahvaljujući SuperSpeed USB 3.0 interfejsu, Verbatim Traveller nudi izuzetno visoke brzine prenosa podataka kada je spojen na računare ili uređaje koji podržavaju USB 3.0. Ovo ga čini idealnim rešenjem za prenosno skladištenje podataka kako za kućne, tako i za profesionalne korisnike.

Uređaj koristi način rada plug ‘n’ play i ne zahteva dodatno napajanje pri radu, Takođe, u potpunosti je kompatibilan sa postojećim sistemima koji koriste standard USB 2.0. Za dodanu sigurnost, softverski paket Nero BackItUp and Burn Essentials omogućava automatski ili ručni back-up datoteka, mapa i diskova. Softverski paket uključuje i Nero Express koji omogućava jednostavno snimanje datoteka na CD ili DVD kao i Nero RescueAgent koji pomaže da se oštećeni falovi povrate.

Na disku se nalazi i softver Green Button koji smanjuje potrošnju energije i produžava očekivani radni vek diska tako što ga automatski stavlja u režim rada sleep nakon unapred zadatog vremena ili nakon što korisnik klikne na gumb na desktopu.

Karakteristike
· Izdržljivo kućište čini disk otpornijim na slučajne udarce tokom putovanja
· Interfejs USB 3.0 SuperSpeed nudi brzine prenosa podataka do 4,8 gigabita u sekundi
· Instalacija USB plug ‘n’ play (ne zahteva dodatno napajanje)
· 100% kompatibilan sa interfejsom USB 2.0
· Softverski paket Nero BackItUp and Burn Essentials
· Vodič za korišćenje na 27 stranica

Leave a Reply