PC računari

Toshiba LUMILEO P100 & LUMILEO M200 snažni LED mini projektori

Toshiba Evropa danas je predstavila novu grupu prenosivih mini projektora: LUMILEO P100 i LUMILEO M200. Zahvaljujući LED izvoru svetla koji štedi energiju, projektori nevelike težine imaju dugotrajne baterije koje traju do 80 minuta. Namenjeni i privatnim korisnicima i profesionalcima, tamnoplavi LUMILEO uređaji projektuju veliku, jasnu i čistu sliku iz više različitih izvora. LUMILEO P100 i LUMILEO M200 biće dostupni širom Evrope u četvrtom kvartalu.

Mali projektori, velika potražnja

’’Nudeći razmenu fotografija čuvanih u mobilnim telefonima, igranje igrica ili pretraživanje interneta, kao i predstavljanje poslovne prezentacije potencijalnom klijentu – ovi novi prozvodi nude priliku da se prevaziđu ograničenja, koja su često jako mala, kada je u pitanju veličina displeja, a koja nameću prenosivi elektronski aparati’’, objašnjava Marco (Marko) Perino, generalni menadžer za digitalne proizvode i usluge.

Sudeći na osnovu Display Research rezultata1, potražnja za džepnim projektorima porašće uz ukupnu godišnju stopu rasta od 88% po grupama proizvoda u periodu između 2010. i 2018. godine.

LUMILEO P100 – projektor koji staje na dlan za posao i zabavu

Iako je LUMILEO P100 veoma mali uređaj koji može da stane i u najmanji džep, mini projektor ima karakteristike koja prevazilaze njegovu težinu. Njegova dugotrajna LED svetla u kombinaciji sa visoko kvalitetnom optikom omogućavaju korisnicima da projektuju slike veličine do 152 cm (dijagonalno) na zid. Štedljiva LED tehnologija i izdržljiva baterija omogućavaju korisnicima da prikažu video snimke pod potpunim osvetljenjem do 80 minuta bez punjenja baterije. U uslovima zatamnjenja koji omogućavaju smanjenje osvetljenja, trajanje baterije se produžava. Mini projektor može da se konektuje i prikazuje sadržaje sa laptop računara, smart telefona, digitalnih foto-aparata, konzola za igrice i prenosivih medija plejera.

LUMILEO M200 – dva uređaja u jednom koji čuva i prikazuje sadržaje

Sa svojim internim kapacitetom memorije od 2 gigabajta, slotom za mikro SD karticu i ugrađenim medija plejerom, LUMILEO M200 može da radi čak i bez eksterne memorije. Sve ovo čini mali prenosivi projektor raznovrsnim i samostalnim uređajem.
Lak za upotrebu za neograničenu zabavu ili elegantnu poslovnu prezentaciju

Mala veličina tamnoplavih LUMILEO aparata ne ugrožava njihovu upotrebljivost. Okruglo dugme koje je lako za korišćenje pomaže pri prilagođavanju fokusa, dok tastatura sa usmeravanjem u 5 pravaca pomaže u korišćenju menija.

Leave a Reply