toshiba
PC računari

Toshiba microSDHC karticu za gledanje video materijala u HD formatu

Kompanija Toshiba Corporation najavila je uvođenje novih microSDHC memorijskih kartica zasnovanih na SeeQVault tehnologiji koja obezbeđuje fleksibilnu platformu za skladištenje i distribuciju sadržaja visokog kvaliteta.

SeeQVault predstavlja jednu od najsavremenijih tehnologija za zaštitu sadržaja koju su razvili Toshiba Corporation, Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd. i Sony Corporation i koja je licencirana preko NSM Initiatives LLC (NSM je skraćenica za Inicijativu za bezbednu memoriju sledeće generacije).

toshiba

 

Ova tehnologija primenjuje bidirekcionu potvrdu uz jedinstveni identifikator i infrastrukturu javnog ključa kako bi korisnicima bilo osigurano bezbedno okruženje visokog nivoa za skladištenje i distribuciju sadržaja visoke definicije (HD). Može se integrisati u fleš memorijske kartice i uređaje koji ih koriste, a NSM Initiatives LLC je 25. februara počela da izdaje licence proizvođačima uređaja i servisima za ponudu sadržaja.

SeeQVault obezbeđuje pristup najnovijem digitalnom sadržaju putem različitih platformi. SeeQVault kartica može da se koristi za gledanje na smart telefonu, tablet računaru ili TV uređaju, u bezbednom okruženju visokog nivoa.

Inicijalna ponuda će obuhvatiti kapacitet od 16GB i 32GB kompatibilan sa Ultra High Speed Bus I i UHS Speed Class 1. Toshiba će početi sa isporukom uzoraka proizvoda u martu a sa komercijalnom prodajom do kraja 2013. godine.

Leave a Reply