PC računari

Toshiba NHX21A i NHW22A novi poslovni projektori

Toshiba Evropa je danas predstavila dva nova snažna i pouzdana poslovna projektora. I NHX21A i NHW22A imaju vek trajanja do 20.000 sati*, što ih čini dobrim izborom za kompanije koje žele pouzdan projektor uz male troškove. Ovi novi uređaji savršeno se uklapaju u Toshibin asortiman projektora, koji uključuje i nedavno lansirani SHX10. NHX21A i NHW22A biće dostupni u Evropi u trećem kvartalu 2012. godine.

Velika izdržljivost, mali troškovi

Snažna a energetski efikasna Laser LED Hybrid tehnologija čini ove Toshibine projektore veoma pouzdanim. Mogu da rade do 20.000 sati* bez potrebe za zamenom skupih sijalica. Zahvaljujući tome, mogu podjednako da se koriste i kao fiksno instalirani i kao snažni mobilni projektori. Velika pouzdanost i mali troškovi održavanja za rezultate imaju male ukupne troškove.

Svetle i oštre slike

Toshiba NHX21A i NHW22A nude odličan kvalitet slike i na daljinu i na blizinu. Sa udaljenosti od samo 1m, NHX21A može da emituje sliku od 2,46m po dijagonali, dok NHW22A daje sliku od 1,93m po dijagonali. Za prezentacije pred velikim auditorijumom, ovi uređaji mogu da prenesu na zid sliku veličine do 7,62m po dijagonali. NHX21A ima jačinu svetlosti od 2.500 lumena, a NHW22A od 3.000 lumena.

Inteligentna kontrola jačine svetlosti garantuje najbolji kvalitet slike tako što se osvetljenost automatski prilagođava uslovima svetla u okolini. Pored visokih optičkih kvaliteta, ovi projektori imaju HDMI® port koji omogućava prenos nekompresovanih digitalnih podataka bez gubitka kvaliteta između kompatibilnih uređaja.

Jednostavna upotreba kao glavni prioritet

Vreme potrebno za pokretanje uređaja od samo pet sekundi znači da ne morate da čekate da uređaj bude spreman za korišćenje. Zahvaljujući malom emitovanju toplote koje pruža Laser LED Hybrid tehnologija, ventilator za hlađenje je bukvalno nečujan. Za laku povezivanje sa brojnim uređajima, NHX21A i NHW22A imaju više portova, uključujući HDMI®, analogni RGB, te kompozitni video i audio ulaz/izlaz.

Unapređena izdržljivost

Glavna odlika NHX21A i NHW22A projektora je izdržljivost. Laser LED Hybrid tehnologija koristi izvore svetlosti bez žive u cilju smanjenja otpada. Potrošnja struje je takođe mala u odnosu na konvencionalne tehnologije: 0,4W u režimu mirovanja, 150W u eko i 190W u punom režimu rada, što ove projektore čini ekološkim i umanjuje klimatske promene.

Leave a Reply