PC računari

Nove Transcend 600X i 400X CF memorijske kartice

Iz neprestanog kontakta sa profesionalnim i naprednim fotografima širom sveta, Transcend Information Inc., svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je nove Ultimate 600X i Premium 400X CompactFlash kartice, koje odlikuje neverovatno brz prenos materijala i ogromi kapaciteti za čuvanje materijala. Kao što je i rečeno, ove kartice su idealne za video i foto profesionalce i entuzijaste, i omogućavaju im da u potpunosti iskoriste njihovu opremu visoke rezolucije.

Transcend Ultimate 600X CompactFlash kartice, rade na četvorokanalnoj konfiguraciji koristeći Ultra DMA (UDMA) 6 mod, najbrži mod za flash kartice. Ove „brze“ kartice imaju mogućnost čitanja i pisanja do neverovatne brzine od 90MB/sec. Zahvaljujući UDMA interfejsu, Ultimate 600X CF kartice imaju mogućnost da automatski skladište fajlove visoke rezolucije tokom samog snimanja materijala. Sa pomenutim impresivnim brzinama prenosa i velikim kapacitetima za smeštaj podataka (do 32GB), korisnicima su garantovane najbolje moguće performanse rada sa DSLR kamerama ili HD video kamkorderima, kako bi mogli nesmetano i bez odlaganja da dele svoj snimljeni materijal sa celim svetom.

Sa kapacitetom smeštaja od 16GB do neverovatnih 64GB, Transcend Premium 400X CompactFlash kartice, garantuju korisnicima pohranjivanje hiljade i hiljade slika, bez potrebe da se menjaju smeštajni kapaciteti. 400X CF kartica sa 64GB prostora, garantuje više od 13.000 hiljada slika na jednom mestu kao i snimanje preko 3 sata video materijala ful HD kvaliteta (1920 x 1080, na 38.6Mbps). Potrebno je napomenuti da 400X CF kartice imaju brzine od 90MB/sec prilikom čitanja i 60MB/sec prilikom pisanja, sa kompletnom podrškom za UDMA 6 mod rada.

Da bi garantovala kvalitet i dugovečnost svojih proizvoda, kompanija Transcend koristi isključivo napredne fleš kontrolere i najkvalitetnije NAND fleš memorijske čipove. Pored ovoga, u svaku karticu je ugrađen ECC (Error Correction Code), koji automatski prepoznaje sve eventualne nekorektonsti i anomalije u radu tokom transfera podataka. Nepotrbno je napominjati da sve Transcend kartice imaju doživotne garancije.

Leave a Reply