PC računari

Transcend JetFlash 560

Transcend Information Inc. (Transcend), priznati svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavila je svoj najnoviji proizvod, JetFlash 560, USB memorijski stik. Ovaj sofisticirani uređaj predstavlja jednostavnu pomoć u radu sa transferom file-ova svih veličina i ekstenzija.

Transcend JetFlash 560 predstavlja idealnu kombinaciju stila i performansi. Njegov urbani stil, dualna memorija i USB konektor na izvlačenje, predstavlja nešto sasvim novo na tržištu. Iako je njegov urbani stil izražava “nežnost”, ovaj uređaj je otporan na najjače udarce, padove i prašinu. Uz njega naravno stiže i Transcend JetFlash Elite softver koji samom uređaju daje još bolje i naprednije performanse. Sam uređaj, može korisniku da posluži i kao ključ za računar, odnosno u trenutku kada ustaje od računara, sa sobom ponese JetFlash 560 i niko ne može da pristupi računaru.

Po ceni od samo 15$ za 4GB memorijskog prostora, 21$ za 8GB i 41$ za 16GB, stvarno predstavlja najbolji mogući odnos cene, kvaliteta i sigurnosti.

Leave a Reply