PC računari

Transcend JetFlash 600 i JetFlash 620 fleš memorije

Transcend je predstavio ultra brze USB Fleš memorije:  JetFlash 600JetFlash 620, koje sa svojim kapacitetima omogućava čuvanje ogromnog broja podataka. Teško je i zamisliti koliko uopšte može da se pohrani podataka na ovim USB flešićima. U brojkama to otprilike izgleda ovako: preko 16.000 slika visoke rezolucije ili pesama ili 640 minuta HD video sadržaja.

Koristeći u potpunosti sve mogućnosti dvokanalne tehnologije, Transcend Ultra Speed JetFlash600/620, omogućava čitanje podataka brzinom od 32MB/s i pisanje podataka brzinom od 18MB/s. Ovim, neverovatnim povećanjem brzine pisanja i čitanja, omogućeno je da se Transcend proizvodi sa pravom smatraju za idealne za prenos „velikih“ podataka kao što su muzika, digitalne fotografije ili HD video materijal.

Kako bi još više poboljšali sam uređaj, Transcend ga isporučuje sa JetFlash SecureDrive softverom. Ovaj softver omogućava korisnicima potpun sigurnosni mod korišćenja, onemogućivši da podaci dospeju u ruke raznik hakera, nelojalnih kolega, zlobne familije…

Oba uređaja, i Transcend JetFlash 600Transcend JetFlash 620, mogu da se nađu i sa manjim kapacitetima (od 4GB do 64GB) i imaju standardni garantni rok. Njihovi korisnici mogu i besplatno da sa Interneta skinu JetFlash Elite softver koji će im osigurati jednostavniji rad sa samim podacima.

Leave a Reply