PC računari

Transcend JetFlash 620

Transcend, svetski lider na polju multimedijalnih i urađaja za skladištenje podataka, potvrđuje svoju lidersku poziciju sa novim JetFlash 620 USB Flash ključićima.

JetFlash 620 odlikuje portabilnost i kompaktnost ali i ugrađen 256-bitni AES (Advanced Encryption Standard) standard sigurnosti, koji ga čini idealnim za skladištenje i prenošenje veoma važnih digitalnih fajlova koji moraju da budu zaštićeni od neautorizovanog pristupa.

JetFlash 620 sa ugrađenim Transcend ekskluzivnim JetFlash SecureDrive softverom, doprinosi privatnosti i zaštiti podataka na njemu. Ovo govori u korist činjenice da niko osim vlasnika šifre, ne može da priđe zaštićenoj zoni na samom ključiću. Zaštićenu zonu, korisnik može veoma jednostavno da proširuje ili smanjuje a sam softver ga upozorava da posle određenog vremenskog perioda promeni šifru, kako ista ne bi „pala“ u ruke hakera, nesmotrenih kolega ili zlonamernih pojedinaca.

Transcend JetFlash 620, poseduje smeštajni prostor od 8GB do 32GB, pružajući dovoljno prostora da se skladište razni digitalni fajlovi. Kombinujući veličinu prostora za skladištenje sa maksimalnom sigurnošću korišćenja i pouzdanošću samog uređaja, JetFlash 620 prosto predstavjla neophodan gedžet svakog prefinjenog korisnika.

JetFlash 620 poseduje NAND Flash memorijski čip premium kvaliteta a kao i ostali Transcend uređaji, dolazi sa doživotnom garancijom. Napredni korisnici imaju mogućnost da instaliraju i JetFlash Elite, poseban softver koji im pomaže za ažuriranje samih podataka ali i navika. Najme, JetFlash se može programirati da prilikom priključenja na bilo koji računar, automatski otvara željene web adrese, ali i kao pravi sigurnosni ključić čijim se vađenjem iz računara, onemogućava pristup bilo koje druge osobe.

Transcend JetFlash 620, se trenutno izrađuje sa kapacitetima od 8, 16 i 32GB.

Leave a Reply