PC računari

Transcend JetFlash V70

Kompanija Transcend, globalni lider na polju multimedijalnih i proizvoda za skladištenje, lansirala je potpuno nov Anti-Shock USB Flash memorijski „ključić“ JetFlash® V70.
Obložen je trajnom ekološkom gumom, koja ga čini veoma otpornim na jake udarce, tečnosti i prašinu. Kreiran u sportskom dizajnu, JetFlash® V70, daje slobodu svojim vlasnicima da ispolje svoju individualnost i jedinstveni lični stil u atraktivnoj paleti boja.

Za razliku od konkurentskih proizvoda koji su smešteni u plastična ili metalna kućišta, JetFlash® V70 je obložen ekološkom silikonskom gumom koja daje specifičan osećaj prilikom dodira i pruža odličnu zaštitu podataka tokom rada, transporta i rukovanja.

Kao dokaz kvaliteta, govore i rezultati rigoroznih testova američkih oružanih snaga, i njihovi sertifikati koje je JetFlash V70 dobio (MIL-STD-810F 516.5—Transit Drop) tako da slobodno može da se kaže da je ovaj proizvod najizdržljiviji USB Flash drive na svetu.

Potrebno je pomenuti i njegov aerodinamičan i živahan dizajn koji ga izdvaja iz mase drugih proizvoda iste vreste. Takođe, JetFlash® V70 poseduje i “kapicu” koje je pričvršćena za sam uređaj i na taj način je otklonjena mogućnost gubljenja iste prilikom korišćenja.

Kombinacija robusnog kvaliteta i sportskog dizajna, čine Transcend JetFlash® V70 najsigurnijim USB Flash drive-om koji korisnik može sebi da priušti u svakodnevnom radu.

Kapaciteti u kojima se Transcend JetFlash® V70 može kupiti su: 16GB u crvenoj boji, 8GB u narandžastoj i 4GB u ružičastoj boji.

Leave a Reply