PC računari

Transcend JetStore 530

Transcend Information, Inc., je predstavio novi uređaj iz serije JetFlash po imenu JetFlash 530. U pitanju je USB fleš ključić sa šarmantnim izgledom i naprednim karakteristikama. zahvaljujući ultrasonic welding tehnologiji, (posebnoj tehnologiji zavarivanja), ovaj uređaj je mnogo otporniji na vibracije, udarce i padove od sličnih uređaja na tržištu. Dizajniran za korisnike sa aktivnim privatnim i poslovnim životom, JetFlash 530 dolazi u glatkom belom kućištu sa pet dodatnih boja koje simbolizuju veličinu odnosno kapacitet memorije koju poseduje.

JetFlash 530 takođe poseduje i LED indicator koji svetli tokom prenosa podataka a funkcija Plug and Play omogućava jednostavno rukovanje i upotrebu. Sa maksimalnim kapacitetom od 32GB i uvlačećim USB portom, JetFlash 530 predstavlja više nego optimalan i siguran uređaj za svoje korisnike. Uvlačeći USB port, pretpostavlja da jednom rukom možete jednostavno da ga uvlačite i izvlačite kao i konektujete na željeni računar ali i svojim korisnicima ne daje mogućnost gubljenja zaštitnih “kapica”.

Kao i svi ostali uređaji iz serije JetFlash, i model Transcend JetFlash 530 dolazi sa doživotnom garancijom na kvalitet. Takođe, svi korisnici imaju mogućnost da potpuno besplatno na uređaj instaliraju JetFlash Elite softver koji im omogućava da jednostavnije i brže barataju i kontrolišu željene podatke. Transcend JetFlash 530 dolazi trenutno sa kapacitetima od 2GB, 4GB, 8GB, 16GB i 32GB.

Leave a Reply