PC računari

Transcend lansira nove SSD diskove

Transcend, svetski lider na polju uređaja za skladištenje podataka i multimedijalnih prozvoda, ponosno najavljuje lansiranje najnovijih ultra brzih SolidState diskova, 2.5″ SATA II SSD sa ugrađenom 64MB DRAM keš memorijom.

Novi Transcend-ov SSD25D donosi na tržištu dokazanu izdržljivost, veliku uštedu energije i ogromnu pouzdanost, a u isto vreme omogućava izvanredne brzine prenosa podataka za one prefinjene korisnike koji traže najviše performanse.

Zahvaljujući naprednoj Solid State tehnologiji, Transcend SSD25D uveliko premašuje performanse standardnih 2.5” tvrdih diskova ostvarujući neverovatne brzine do 230MB/s čitanja i 180MB/s pisanja, što omogućava fascinantan protok, bez obzira na tip i veličinu fajla.

Sa ovim izuzetnim brzinama prenosa podataka i praktično nepostojećom (manje od jedne milisekunde) latencijom, računar opremljen Transcend SSD25D tvrdim diskom, mnogo bolje reaguje, brže se uključuje i pokreće zahtevne softverske aplikacije za delić vremena potreban drugim računarima opremljenim standardnim hard diskom.

Veliki brzinski potencijal omogućen upotrebom ultra brze DRAM keš memorije čini SSD25D idealnim za nadogradnju sistema koji treba da odgovori zahtevnim igricama i radnim stanicama, omogućujući više uživanja bez zagušenja prilikom korišćenja računara, naročito pri korišćenju sa najavljenim Windows 7 operativnim sistemom.

Sa pouzdanom NAND flash memorijom, koja ne sadrži pokretne delove, Transcend SSD25D je veoma robustan, radi na veoma niskoj temperaturi i potpuno nečujno i praktično je imun na mehaničke kvarove uzrokovane vibracijama, udarom ili toplotom.

Pored toga, Transcend SSD25D, poseduje integrisani ECC (Error Correction Code) kako bi osigurao tačan i precizan prenos podatakam, a tu je i tzv. wear leveling tehnologiju kojom se obezbeđuje ravnomerno dugotrajno korišćenje za maksimalnu sigurnost korisnika koji se u mnogome oslanjaju na podatke u njihovim računarima.

Leave a Reply