PC računari

Transcend lansirao StoreJet 35T

Transcend Information svetski lider u proizvodnji multimedijskih proizvoda i proizvoda za čuvanje podataka, predstavio je najnovije izdanje StoreJet® linije eksternih hard diskova – StoreJet 35T.

Sa TurboHDD USB transfer mode funkcijom i One Touch auto-backup tasterom, kompaktni 3.5″ StoreJet 35T predstavlja idealno rešenje za uploadovanje, preuzimanje, čuvanje i prenos podataka i informacija.

Veliki kapacitet uštediće prostor na radnom stolu

Ovaj crni “aerodinamičan” StoreJet 35T ima kapacitet do 1,5TB, pruža dovoljno prostora za bitne dokumente, datoteke, mape, slike, muziku i HD video. Njegov tanak dizajn omogućuje mu uspravan položaj koji zauzima manji prostor i na taj način štedi prostor na vašem radnom stolu. Zahvaljujući svom praktičnom i modernom dizajnu, idealan je za kućnu i kancelarijsku primenu.

Moćna TurboHDD USB Transfer Mode funkcija

StoreJet 35T poseduje Transcendovu TurboHDD USB tehnologiju sa performansama bez presedana kada je prenos podataka u pitanju. Unapređuje brzinu pisanja od 33MB/s do prosječnih 42MB/s – porast od gotovo 30%. Kada je uređaj prebačen sa standardnog na TurboHDD USB mod, LED indikator u obliku prstena promeniće boju iz zelene u svetlo plavu kako bi pomogao korisnicima u identifikaciji trenutnog statusa brzine diska.

Ovaj disk dolazi sa StoreJet Elite softverom koji nudi naprednu 256-bit AES datoteku i enkripciju foldera sa opcijom za maksimalno povećanje prostora za čuvanje i zaštitu podataka u isto vreme. Takođe, ovaj eco-friendly disk je dizajniran za automatsku ušedu energije – stanje mirovanja nakon 10 minuta neaktivnosti omogućuje uštedu energije do 67%.

One Touch Auto-Backup taster

StoreJet 35T čini čuvanje podataka lakšim sa svojom jedinstvenom One Touch auto-backup tasterom koju 3,5 inčni hard diskovi drugih proizvođača nemaju. One Touch backup sistem omogućava trenutan backup i sinhronizaciju podataka sa notebooka  ili računara, čime osigurava da vredni podaci budu sačuvani i na drugoj lokaciji.

Koristan StoreJet Elite softver takođe nudi inteligentno raspoređivanje backupa, Internet alate i napredne sigurnosne alate. Dobavljiv je sa kapacitetom od 1TB i 1.5TB, StoreJet 35T je sertifikovan za Windows 7 i predstavlja savršen izbor za čuvanje velikog kapaciteta podataka.

Leave a Reply