PC računari

Transcend prevazilazi sve granice sa novom 64GB CompactFlash memorijskom karticom

Transcend , svetski lider u multimedijalnim proizvodima za skladištenje, najavila je proširenje svoje proizvodne linije fleš kartica uvođenjem 400X CompactFlash kartica velikih kapaciteta, do čak 64GB. Nove 400X CF kartice, takođe karakteriše high-speed brzina prenosa čitanja do 90MB/s, i pisanja do 60MB/s, obezbeđujući maksimalne performanse uz upotrebu savremenih oprema za snimanje visokih rezoucija.

Kapacitetom skadištenja u opsegu od 16GB do neverovatnih 64GB, Transcend-ove 400X CF kartice omogućavaju korisnicima digitalnih foto-aparata da odjednom naprave hiljade fotografija visoke rezolucije, oslobađajući ih nepraktičnog menjanja kartica. CF 400X kartica od 64GB, na primer, može skladištiti više od 13,000 fotografija (od 10mpx) i snimiti oko tri sata Full HD video zapisa (1920×1080 na 38,6Mbps). U odnosu na Dual-layer Blu-ray diskove koje mogu sačuvati maksimalno 50GB, Transcend-ove 400X CF kartice nude manje dimenzije, a više mesta, omogućavajući korisnicima Digital Single Lens Reflex fotoaparata (DSLR) i kamera za snimanje HD snimaka, da u potpunosti iskoriste svoju opremu visokih rezolucija.

U potpunosti usklađen sa CompactFlash 4.1 specigikacijama, Transcend-ova 400X CompactFlash kartica ostvaruje nenadmašivu brzinu prenosa do 90MB/s uz podršku za Ultra DMA (UDMA) mode 6, što je najbrža interface brzina na raspolaganju za CF kartice. Ove veoma brze karice su u stanju da za tren spakuju slike velikih rezolucija, što uzastopno fotografisanje i dugo simanje čini bržim i lakšim nego ikada.
Da bi osigurali snagu, dugotrajnost i garantovane performanse, za proizvodnju Transcend-ove 400X CF kartice su korišćeni isključivo najnapredniji Flesh kontroleri i najkvalitetniji NAND Flash memorijsi čipovi koji se mogu naći.

Pored toga, u svaku karticu je ugrađen ECC (Error Correction Code) kod koji automatski detektuje i ispravlja sve greške koje mogu nastati u toku prenosa podataka. Sada dostupne sa 16GB, 32GB i 64GB kapacitetom, Transcend-ove 400X CompactFlash kartice, foto-entuzijastima nude spektakularnu kombinaciju performansi, kapaciteta i sigurnosti da su slike na bezbednom.

Leave a Reply