PC računari

Transcend SD kartice sa zaštitom od kopiranja

Transcend je predstavio  nove Copy Protection SD / microSD memorijske kartice. Snimanjem podataka u CDROM stilu particije, Copy Protection SD / microSD memorijske kartice obezbeđuju bezbednost vredne intelektualne svojine od neovlašćenog umnožavanja, menjanja ili brisanja.

Garantovana zaštita

Ekskluzivne ideje, kreacije, umetnička dela su neprocenjive i od esencijalnog značaja za buduće poslovne uspehe. Uključivanje ovakvih materijala u marketinške kampanje zahteva efektivne strategije upravljanja podacima ne samo kako bi se korisnicima omogućilo da pogledaju dati sadržaj već i da se izbegne moguće kopiranje. Kao rezultat toga, Copy Protection SD / microSD memorijske kartice garantuju zaštitu važnih medija time što smeštaju audio i video fajlove u read-only particiju, na sličan način kao i na CD-u.

Maksimalna odbrana

Pre-loading memorijske kartice kod proizvođača obezbeđuju da podaci ne mogu da se kopiraju niti brišu, čime se uklanjaju posledice sofisticiranih oruđa za krekovanje pa čak i reformatiranje. Štaviše, nemogućnost zapisivanja novih podataka nudi dodatni nivo bezbednosti od virusa koji mogu da unište fajlove ili da se prošire na druge računare. Zbog jednostavnije upotrebe, uporedno je testirana kompatibilnost Transcendovih Copy Protection SD / microSD memorijskih kartica sa skoro svim platformama, bez obzira na softver i hardver na host uređajima.

Prilagođena rešenja

Kao dodatna promotivna vrednost, Copy Protection SD / microSD memorijske kartice mogu da se prilagode da pružaju delimično zaštićene, a delimično slobodne zone, dozvoljavajući korisnicima da čuvaju ili modifikuju fajlove na slobodnom prostoru kao na običnim memorijskim karticama. Ovaj funkcionalni aspekt generiše obično gledanje marketinških materijala, pomažući izgradnji trajne potrošačke vrednosti i poboljšanju ukupnog iskustva korisnika.

Copy protection SD kartice su dostupne u kapacitetima od 2 do 64GB. Copy protection microSD kartice su dostupne u kapacitetima od 2 do 16GB. Sve kartice su pokrivene Transcendovom ograničenom trajnom garancijom.

One thought on “Transcend SD kartice sa zaštitom od kopiranja

Leave a Reply