PC računari

Transcend širokotemperaturne SO-DIMM i DIMM memorije za industrijsku primenu

Transcend Information, Inc. (Transcend®), globalni lider na polju memorija i spoljnih diskova, sada nudi čitavu liniju industrijskih SO-DIMM i dugih DIMM modula. Ova dva memorijska modula, koji se sastoje od DRAM čipova i komponenti visokog kvaliteta, su idealan izbor za zahtevne i neprestane aplikacije kao što su transport, POS terminali, embedded sistemi, medicinsko računarstvo i industrijska proizvodnja.

Transcend SO-DIMM serija industrijskih memorijskih modula uključuje DDR, DDR2 i DDR3 industrijske memorijske module, dok su dugi DIMM moduli dostupni kao DDR3 1333MHz memorije. Kako bi se obezbedila dodatna stabilnost, svi ovi moduli moraju da prođu rigorozna temperaturna testiranja pre nego što se proglase spremnim za rad i puste na tržište. Sa industrijskim opsegom (od -40 do 85°C) operativne temperaturne fleksibilnosti, novi širokotemperaturni memorijski moduli su posebno dizajnirani da održe visoke performance čak i u ekstremnim uslovima.

Sa debljom štampanom pločom i 30u” zlatnim kontaktima koji su deset puta deblji od običnih štampanih ploča, Transcendovi širokotemperaturni SO-DIMM i dugi DIMM moduli dovoljno dugo traju da omoguće često ubacivanje i uklanjanje, a takođe obezbeđuju i mnogo kvalitetniji signal. Dalje, oba modula koriste industrijske kondenzatore koji obezbeđuju stabilan napon na izlazu. Ovakav dizajn omogućava efikasnije filtriranje u aplikacijama koje zahtevaju maksimalnu pouzdanost, kao što su poverljive industrijske aplikacije, medicinske instrumentacije, itd.

Transcendovi industrijski SO-DIMM moduli su trenutno dostupni u sledećim varijantama: 512MB DDR 400MHz, 1~2GB DDR2 533/667/800MHz i 1~4GB DDR3 1333MHz memorije. Dugi DIMM moduli su dostupni kao 1~4GB DDR3 1333MHz memorije. Nove SO-DIMM kao i Long-DIMM memorijske module pokrivaju Transcendove doživotne garancije.

Leave a Reply