PC računari

Transcend Solid State diskovi sada zvanično sertifikovani za Windows 7

Transcend, globalni lider na polju multimedijalnih uređaja i uređaja za skladištenje, objavio je da su svi njegovi Solid State Diskovi (SSD) prošli Microsoft Windows 7 WHQL (Windows Hardware Quality Labs) testove.

Nudeći punu kompatibilnost sa Windows 7, Transcend-ovi SSD-ovi su rešenja optimizovanih performansi za skladištenje informacija. Windows 7, nova verzija Microsoft-ovog operativnog sistema, donosi nam niz visoko očekivanih funkcija, kao što su napredak u prepoznavanju rukopisa i dodira, podrška za virtuelne hard diskove, poboljšanje boot performansi, kao i optimizacija SSD-a. Microsoft je podesio svoj najnoviji operativni sistem tako da radi brže sa SSD drajvovima, sa ugrađenom podrškom za TRIM komandu, koja je neophodna u održavanju optimalne brzine SSD-a i redukcije amortizacije SSD uređaja.

Kako bi se povećale SSD performanse i obezbedila skladna integracija sa raznim novim tehnologijama u okviru Windows 7 operativnog sistema, Transced-ova kompletna linija SSD-ova, uključujući i SSD25, SSD25S, SSD25H, SSD25D, SSD18S, SSD18M i SSD34E, je testirana u Microsoft-ovim standardima i dokazano radi besprekorno sa ovim novim operativnim sistemom. Korisnici koji planiraju nadogradnju mogu biti sigurni da su Transced-ovi SSD proizvodi u potpunosti spremni, što omogućava punu kompatibilnost sa Windows 7 operativnim sistemom.

Transcend SSD-ovi su već dugo poznati zbog svoje brzine pristupa, velikog kapaciteta, visoke pouzdanosti, niske potrošnje energije i anti šok funkcije, kao savršen spoj, ne samo sa industrijskim kompjuterima, nego i sa netbook-ovim, laptopovima i PC gaming računarima poslednje tehnologije. Sada kompatibilni sa Windows 7 operativnim sistemom, Transced Solid State Diskovi zaslužuju reputaciju budućeg odobrenog uređaja za skladištenje informacija, dozvoljavajući korisnicima Windows 7 operativnog sistema, da iskuse punu prednost SSD tehnologije za skladištenje.

Leave a Reply