PC računari

Transcend StoreJet 18M Mini Portable Hard Disk

Transcend Information Inc, svetski lider na polju proizvoda za skladištenje i multimediju, predstavio je najnoviji StoreJet Portable tvrdi prenosni disk, 18M StoreJet.

Ovaj proizvod je zasnovan na nagrađivanom Transcend dizajnu koji je potvrđen dobijanjem RedDot nagrade. StoreJet 18M odlikuje odličan izgled, nov kvalitet otpornosti na padove i udarce u potpuno novoj dimenziji samog uređaja.

StoreJet 18M je veličine špila karata a posedije i naprednu dvopojasnu zaštitu od padova i udaraca. Dovoljno je reći da je ovaj proizvod, prošao rigorozni šok test američke vojske i dobio istoimeni sertifikat što ga čini jednim od najatraktivnijih prenosnih tvrdih diskova na svetu.

StoreJet 18M je kompatibilan sa USB 2.0 specifikacijom a poseduje i OneTouch beckup taster, koji korisnicima omogućava brz bekap proizvoda i autosinhronizaciju podataka sa notebook ili desktop računara.

Sa kapacitetom od 120GB skladištenog prostora, izuzetno atraktivnim izgledom i naprednim anti shock karakteristikama, Transcend StoreJet 18M je definitivno prenosni tvrdi disk koji zadovoljava apsolutno sve potrebe korisnika širom sveta.

Leave a Reply