PC računari

Transcend StoreJet 25D portabl prenosni disk

Transcend Information, Inc., svetski lider na polju  multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je novi uređaj iz porodice StoreJet: StoreJet 25D 2.5 inčni portabl prenosni disk. Ovaj prenosni disk blistave spoljašnjosti i kvalitetne unutrašnjosti, predstavlja idealni balans između modernog i kvalitetnog.

StoreJet 25D, dimenzija manjeg novčanika sa idealno uglašanom kutijom je takođe veoma izdržljiv i otporan na udarce i vibracije. Ovaj uređaj je posvećen i svim ekološkim zakonima i očuvanju energetskih resursa tako što nakon 10 minuta neaktivnosti odlazi u „spavajući“ način rada, čime i do 30% smanjuje potrošnju energije neophodne za rad.

Uz tri godine garancije, Transcend StoreJet 25D pruža visok nivo pouzdanosti, kvaliteta i dugovečnosti. Kako bi uređaj zaštitili od prašine i prljavštine, StoreJet 25D stiže sa antilop torbicom u kojoj može nesmetano da se nosi u ruci, torbi ili u kolima. Nudeći izuzetan kvalitet po veoma pristupačnoj ceni, StoreJet 25D je uređaj koji vrednosno-svesnim korisnicima daje potpuno poverenje.

Kao i ostali uređaji iz porodice StoreJet, i ovaj dolazi sa Windows 7 sertifikacijom i StoreJet Elite softverom koji omogućava siguran i jednostavan back-up podataka. Transcend StoreJet 25D se proizvodi u kapacitetima od 250GB, 320GB, 500GB i 640GB.

Leave a Reply