PC računari

Transcend StoreJet 25D2-W za Mac računare

Transcend Information Inc., svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je StoreJet 25D2-W, dizajniran kao dopuna za Mac računare. Sa perfektno belim glatkim kućištem i sertifikatom od strane kompanije Mac, ovaj potpuno novi Apple look eksterni nosač podataka predstavlja obavezan detalj za sve korisnike koji drže do mode, posebno za Mac entuzijaste.

Moderno dizajniran, robustan i ultra-portabl StoreJet 25D2-W, sa finalnom belom glazurom, predstavlja jedinstven Apple stil i podjednako dobro se uklapa uz sve računare ovog proizvođača, uključujući: MacBook, iMac, MacBook Mini i ostale… Sa sertifikatom od strane kompanije Mac da može da se koristi sa svim Mac sistemima, i mogućnošću korišćenja pomenutog logoa, ovaj uređaj daje fantastičnu mogućnost kako korisnicima Mac platformi tako i korisnicima Windows operativnog sistema da od sada sa stilom prenose svoje podatke.

Transcend StoreJet 25D2-W omogućava korisnicima sinhronizaciju i back up podataka korišćenjem softvera Mac OS X Time Machine ili za korisnicima Windows platformi, sad već čuveni Transcen-dov softver StoreJet Elite. Pored troslojne zaštite podataka, poseduje i posebne silikonske „nožice“, koje omogućuju stabilnije i sigurnije postavljanje na sto ili desktop računar. Ovaj u potpunosti Eco proizvod, podešen je tako da posle 10 minuta neaktivnosti, automatski odlazi u „sleep“ mod i na taj način čuva i do 30% potrebne energije za rad.

Pored trogodišnje garancije, Transcend StoreJet 25D2-W, poseduje i dokazan kvalitet svih Transcend proizvoda a dobija se sa posebnom torbicom koja sprečava prašinu i ostale čestice da ga uprljaju prilikom transporta.

Kao i svi drugi Transcend StoreJet uređaji, i ovaj dolazi sa StoreJet Elite softverom koji omogućava korisnicima inteligentni back up podataka i 256-bit-nu AES enkripciju. Za sada je ovaj uređaj dostupan sa kapacitetom od 500 GB.

Leave a Reply