PC računari

Transcend StoreJet 25M3 USB IF standardizacija

Transcend Information Inc., svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, objavio je da je StoreJet 25M3, 2,5 inčni portabl eksterni disk, sertifikovan od strane USB Implementation Foruma za USB 3.0 standard. StroreJet 25M3, kombinuje „sledeću“ generaciju prenosa podataka sa otpornošću na ekstremna vibracije i udarce i naprednim performansama zaštite podataka kako za personalne tako i za profesionalne korisnike.

Obzirom da sve više netbook, notebook i PC računara stiže sa USB 3.0 standardom prenosa podataka, Transcend StoreJet 25M3 predstavlja mogućnost da se ovaj novi standard uporedi sa nešto starijim USB 2.0 standardom. Sa brzinom prenosa podataka od 90MB/sec (u USB 3.0 modu), StroreJet 25M3, omogućava korisnicima da svoje velike file-ove, prebacuje u, do sada, najkraćem mogućem vremenu.

Sa sofisticiranom trostepenom zaštitom od vibracija, udaraca i padova (za šta je cela M serija Transcendovih StoreJet uređaja dobila mnoge prestižne nagrade i prošla rigorozne USA vojne standarde (MIL-STD-810F 516.5—Transit Drop)), ovi uređaji su se pozicionirali na najviše mesto kada je reč o ultra robusnim prenosnim diskovima. Transcend StoreJet 25M3 trenutno je dostupan sa kapacitetima od 500GB i 640GB prostora za skladištenje podataka.

Leave a Reply