PC računari

Transcend StoreJet 35T3 eksterni hard disk

Transcend Information je predstavio StoreJet 35T3, najnoviji 3.5 inčni eksterni tvrdi disk sa super brzim USB 3.0 interfejsom. Osnovna karakteristika (pored perfektnog dizajna) je činjenica da podatke može da skladišti brzinom od 130 MB/sec.

Ova performansa ga postavlja na prvo mesto kada je reč o jednostavnom i brzom bekapovanju podataka. Svetski trend predstavlja jednostavno bekapovanja i čuvanje podataka kada je reč o firmama i čuvanje slika velikih formata i video materijala HD kvaliteta kada je reč o individualnim korisnicima a Transcend StoreJet 35T3 upravo predstavlja uređaj koji odgovara ovim performansama. U prilog ovome govore podaci da recimo jedan film DVD kvaliteta, korisnik za svega 30 sekundi (brzinom od 130 MB/sec) može da skladišti na prostoru od 2TB (koliki kapacitet ima ovaj uređaj).

Kao posebnu pogodnost koju nudi Transcend StoreJet 35T3, izdvajamo One Touch auto-backup dugme koje se nalazi na samom uređaju. Ovo ekskluzivno rešenje, korisniku omogućava da se jednim pritiskom, sinhronizuju svi podaci sa diska na računaru sa bekapovanim podacima na samom uređaju.

Od “standardnih” Transcend opcija, izdvajamo eco-frendly način rada samog uređaja jer poseduje sertifikat Evropske Unije za zvanje eco proizvoda. Najme, Transcend StoreJet 35T3 posle 10 minuta odlazi u spavajući način rada (sleep mode) čime štedi i do 70% energije potrebne za rad.

Takođe, uz uređaj stiže i StoreJet Elite softver koji omogućava 256-bitnu AES enkripciju svih file-ova, inteligentan back up istih, mnoge internet opcije i servise i sigurnosni sistem najvišeg ranga. Kao i svi ostali Transcend StoreJet uređaji i ovaj ima trogodišnju garanciju.

Ono šta je sigurno je da Transcend StoreJet 35T3 predstavlja trenutno najbolje moguće rešenje na svetskom tržištu, kada je reč o eksternim kapacitetima za smeštaj digitalnih podataka.

Leave a Reply