PC računari

Transcend termal DDR3 memorije

Transcend Information Inc., svetski lider na polju multimedijalnih i proizvoda za skladištenje, predstavio je DDR3 ECC DIMM premium serverske memorije sa termalnim senzorima. Ova prednost inovacije kompanije Transcend, mnogostruko povećava pouzdanost i efikasnost celog sistema i predstavlja idealne komponente kako za namenske servere tako i za radne stanice.
Za high-end računarske sisteme koji su neprestano u procesu rada sa ogromnim protokom podataka, pregrejavanje hardvera predstavlja jednu od najvećih neprijatnosti koje mogu dovesti do kvarova pa čak i nepovratnog gubljenja podataka. Upravo zbog pomenutih učestalih problema, kompanija Transcend je i ponudila serverske DDR3 memorijske module sa termalnim senzorima, koji podatke o temperaturi šalju čipsetu na matičnoj ploči, koja reguliše opterećenje svakog modula na osnovu njihove toplote. Na taj način iz memorijskih modula a samim tim i celog sistema se dobijaju najbolje performanse i maksimalni rezultati i pri tome čuva oprema od preopterećenja a sistem se dovodi u stabilno stanje.

Transcend termal senzori u DDR3 memorijskim modulima poseduju ECC DIMM u obe verzije 1333MHz i 1066MHz u JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standardu. Svi Transcend memorijski moduli prolaze rigorozne testove kako bi obezbedili maksimalne performanse i imaju globalnu garanciju na kvalitet i rad.

Prepoznati u celom svetu kao komponente sa pouzdanim kvalitetom, odličnim performansama, perfektnom kompatibilnošću i stabilnim radom, Transcend memorijski moduli predstavljaju idealan izbor za IT profesionalce.

Leave a Reply