PC računari

Transcend predstavio Ultimate i Preminum verzije SDHC kartice

Transcend, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, je jedan od najpouzdanijih proizvođača SDHC™ (Secure Digital High Capacity) kartica.

Velika pouzdanost, široka paleta proizvoda kao i prilagođenost istih kako početnicima tako i profesionalnim korisnicima, govori u prilog ovoj činjenici.

Sa ciljem da izađe u susret svim fanovima digitalne fotografije, Transcend je predstavio “Ultimate”, “Preminum” i standardne verzije SDHC kartice bazirane na SDHC Speed Class rangiranju. Poznate kao Class 2, Class 6 i Class 10, Transcend SDHC Speed Class kartice su podeljene u zavisnosti od prohteva korisnika za amatere, entuzijaste i profesionalce kojima je brzina skladištenja i prenosa jedan od osnovnih prioriteta prilikom fotografisanja. Sve Transcend SDHC kartice, su dizajnirane po najvišim svetskim standardima kompatibilnosti, sigurnosti i kvaliteta a dolaze sa “doživotnom garancijom”.

Ultimate Class 10 – samo za profesionalce

Sa brzinom prenosa od 20MB/s i kapacitetima do 16GB, Transcend Ultimate Class 10 SDHC su namenjene profesionalcima kojima je neophodno brzo snimanje fotografija i nesmetano skladištenje HD video materijala.

Premium Class 6 – idealne za entuzijaste

Sa kapacitetima do 32GB, Premium Class 6 SDHC kartice su dizajnirane da skladište više materijala na većim brzinama skladištenja. Sa garantovanom minimalnom brzinom od 6MB/s, ova serija kartica je namenjena prefinjenim profesionalcima i entuzijastima koji koriste DSLR opremu ili još sofisticiranije kamere i foto aparate.

Standard Class 2 – najbolji odnos kvaliteta i cene za početnike

Sa garantovanom minimalnom brzinom skladištenja od 2MB/s i kapacitetima skladištenja od 4GB do 32GB, Transcend SDHC kartice Klase 2 su idealne za početnike i amatere fotografe koji koriste kompaktne digitalne kamere.

Leave a Reply