PC računari

Tri Epson mono lasera visokih performansi za poslovne potrebe

Epson danas predstavlja tržištu tri A4 mono laserska štampača i time kompletira svoju široku poslovnu ponudu:  AcuLaser M2300D seriju, AcuLaser M2400D seriju i višenamensku AcuLaser MX20DN seriju.

Ovi uređaji su laki za održavanje i nude povećanu funkcionalnost i fleksibilnost prilagođavanja svakom poslovnom okruženju, dok u isto vreme omogućavaju visoko kvalitetne otiske sa profesionalnom rezolucijom od 1200dpi. ENERGY STAR kvalifikacija za štednju energije  i Epsonov program zamene tonera čine ove štampače veoma ekonomski prihvatljivim i dobrim za zaštitu životne okoline.

AcuLaser M2300D serija za zahtevna mala i srednja preduzeća

Ova serija lasera visokih performansi kombinuje  brzinu sa pouzdanošću za svakodnevnu štampu na koju poslovni korisnici mogu da računaju. M2300D model je dizajniran  za upotrebu sa desktop računarom, dok M2300DN verzija poseduje  Ethernet vezu za lako deljenje u malim radnim grupama. Oba modela stampaju 30 strana u minuti, kompatibilna su sa PCL standardom i koriste tonere standardne veličine. Veliki poslovi nisu problem uz standardnu automatsku dvostranu štampu kao i upotrebu čak do 550 lista papira sa opcionim dodatnim ladicama.

AcuLaser M2400D serija za velika preduzeća i korporacije

Napravljen za potrebe malih do srednjih radnih grupa, AcuLaser M2400D serija brzo završava posao  sa brzinom štampe od 35 stranica u minuti. Ova serija poseduje fleksibilnost da zadovolji potrebe radnih grupa, sa tonerima velikog kapaciteta, proširive memorije, kapacitetima papira koji mogu da se povecaju do 800 listova, kao i automatsko dvostrano štampanje kao standard. Lako se integriše u vecinu IT okruženja, serija podrzava Postscript i paralelni port (D model) ili Ethernet vezu (DN model) za lako povezivanje.

AcuLaser MX20DN serija – fleksibilni višenamenski za radne grupe

Preduzeća svih veličina mogu dobiti sve što im treba sa AcuLaser MX20DN serijom, koja ima ugrađenu mrežnu konekciju za upotrebu u malim ili srednjim radnim grupama. Stampa 28 strana u minutu i podržava dvostrano štampanje, skeniranje i kopiranje, sve u jednom kompaktnom uređaju. Faks je dostupan sa DNF modelom, opcije uključuju proširivu memoriju i dve dodatne ladice za papir. Serija dolazi sa USB Host mogućnošću i brojnim emulacijama za laku integraciju.

Judzin Rejno, produkt menadžer za lasere u kompaniji Epson Europe, je izjavio: “Od malih kompanija do velikih korporacija, od korisnika desktop računara do radnih grupa, svaka potreba je zadovoljena uz Epsonovu novu liniju lasera. Preduzeća mogu povećati produktivnost uz brzu i automatsku dvostranu štampu. A takođe imaju veliki izbor opcija kako bi prilagodili štampač svojim individualnim potrebama.”

Sva tri lasera će biti dostupna u prodaji od 1. novembra 2010.

AcuLaser M2300D serija – maloprodajna cena od 149.00 eura (porez nije uračunat)

AcuLaser M2400D serija – maloprodajna cena od 199.00 eura (porez nije uračunat)

AcuLaser MX20DN serija – maloprodajna cena od 399.00 eura (porez nije uračunat)

Leave a Reply