PC računari

Ultratanki fleš drajv Apacer Handy Steno AH110

Otporan, ultra tanak i lagan, objedinjuje moderan stil i praktičnost. Apacer, globalni lider u proizvodnji storidž uređaja predstavio je svoj novi model ultratankog fleš drajva Handy Steno AH110.

Ovaj inovativni drajv sofisticiranog izgleda je kompaktan i lagan, što ga čini izuzetno portabilnim. Na kućištu je izgraviran Apacer logo, i ima fin i delikatan lančinć, tako da AH110 nije samo izdržljiv USB fleš drajv nego i izraz mode za one koji traže fleš drajv sa estetskom vrednošću.

Delikatni i izuzetno tanak AH110 je ne samo zgodan nego i veoma modernog izgleda. Stiže sa srebrno obojenim metalnim lančićem u stilu brojanica koji omogućava korisniku da ga lako nosi naokolo prikačenog na mobilni telefon, privezak za ključeve ili na torbi.

Dostupan je i u crnoj i u beloj boji, tako da se savršeno uklapa sa bilo kojim high-tech ili tradicionalnim priborom koji neko može imati sa sobom. Jednostavna kolor paleta i moderan dizajn spoljašnjosti ide ruku pod ruku sa Apacerovim AH110 i mudar je izbor za one koji traže i funkciju i izgled fleš diska.

Apacer primenjuje jedinstvenu tehnologiju Chip On Board (COB), koja efikasno smanjuje veličinu USB-a. COB tehnologija savršeno stapa memorijski čip sa štampanom pločom u spoljnjem kućištu, pa je AH110 vodootporan, zaštićen od prašine i otporan na udarce fleš disk. Sa ovom tehnologijom, ne samo da je AH110 zaista lagan kao perce, nego je takođe i otporan i pouzdan izbor za korisnike.

AH110 ima širok spektar kapaciteta od 2GB do 16GB kako bi zadovoljio potrebe raznih korisnika. Sa ACE softverom za kompresiju koji se sa njim dobija, korisnik može da poveća korisni kapacitet ovog malog fleš drajava i do 500%.

Apacer preuzima vodeće mesto u prolaženju Windows® 7 testova kompatibilnosti za svoju Steno USB 2.0 fleš drajv seriju i autorizovan je da koristi zvanični logo certifikacije. Ovo pomaže da osigura brze, pouzdane i visoko kvalitetne performanse koje se dobijaju u novom operativnom sitemu, Windows® 7.

Leave a Reply