PC računari

Unapređena Transcend microSDHC industrijka kartica

Trancend predstavlja najnovije rešenje za industrijske memorije – unapređenu microSDHC karticu koja nudi široki opseg radnih temperature i odličnu dugotrajnu stabilnost. Ovi novi memorijski moduli koji se sastoje od visokokvalitetnih MLC NAND fleš čipova su idealan izbor za kompaktne neprestane aplikacije koje su često izložene ekstremnim radnim sredinama.

Unapređeno mobilno memorijsko rešenje

Sa samo 10% veličine standardnih SD kartica, Transcendove nove industrijske microSDHC kartice nude veću fleksibilnost dizajna i uštede troškova. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, microSDHC kartice odlikuju odlična temperaturna fleksbilnost od -40°C do 85°C, otpornost na udare i vibracije i mala potrošnja električne energije što pomaže ostvarivanju performansi i pouzdanosti industrijskih memorijskih kartica na uređajima malih dimenzija.

Njihova superiorna kompatibilnost i trajnost čini ih primerenim za korišćenje u uređajima industrijskog standarda sa microSDHC karticama kao što su ručni čitači bar kodova, POS terminali, uređaji sa bežičnom komunikacijom, medicinski računari, set-top boksovi, sistemi za elektronski nadzor, prenosivi navigacioni sistemi za vozila, itd.

Pouzdanost kartice

Kako bi se obezbedio najviši nivo kvaliteta, svi Transcendovi industrijski proizvodi podvrgavaju se ekstenzivnim testiranjima poudanosti u svim fazama proizvodnje. Dizajnirane da obezbede pouzdane performanse i dugotrajnu stabilnost, Transcendove industrijske microSDHC kartice se prave od MLC NAND fleš čipova. Dalje, ugrađeni kod za ispravljanje grašaka (Error Correction Code – ECC) prati sve podatke koji se prenose sa ili na memoriju i ispravlja sve greške koje pronađe.

Ovo uveliko smanjuje rizik grešaka prilikom računarske obrade podataka u kompleksnim zadacima, dok istovremeno povećava ukupnu pouzdanost sistema. Omogućujući rad u širokom opsegu temperatura u uslovima kompaktnih malih dimenzija, Transcendove microSDHC memorijske kartice su idealne za male uređaje koji zahtevaju stabilan rad u surovim uslovima.

Unapređene nove industrijske microSDHC kartice se odlikuju brzinama najbržih kartica klase 10, što garantuje minimalne brzine čitanja/zapisivanja od 10MB/s uz održavanje najvišeg nivoa stabilnosti. Dostupne u kapacitetima od 4GB, 8GB i 16GB, Transcendove industrijske microSDHC karice su najpouzdanije rešenje kompaktnih memorija za sisteme koji rade na najdelikatnijim poslovima.

Leave a Reply