PC računari

Valve i AMD pružili gejmerima osvežene ATI Catalyst drajvere

AMD je danas objavio svoju saradnju sa Valve-om na isporučivalju  osveženja za svoje  ATI Catalyst™ grafičke drajvere putem Steam platforme, vodeće platforme za PC igre i digitalnu zabavu. Steam korisnici sada mogu da detektuju i instaliraju najnovije ATI Catalyst drajvere za njihove ATI Radeon™ grafičke karte, direktno iz samog Steam-a.

Valve-ova najnovija  Steam Hardverska Analiza pokazuje da ukupno 87 procenata DirectX 11 igrača uživaju u ATI Radeon ili ATI Mobility Radeon hardveru.

“Steam predstavlja evoljuciju  PC i onlajn igranja i dostupnost osveženja ATI Catalyst grafičkih drajvera direktno na Steam platformi može pomoći u daljem unapređivanju PC igračkog iskustva za korisnike ATI Radeon proizvoda,” kaže Ben Bar-Haim, korporativni potpredsednik softvera u AMD-u. “AMD Igračka Evolucija i Valve dele uverenje da ‘igranje dolazi na prvom mestu’ – mi sada imamo mogućnost da zajednički radimo na obezbeđivanju najboljeg mogućeg iskustva za PC igrače.”

“Valve-u predstavlja izuzetno zadovljstvo da sarađuje sa AMD-om automackom isporučivanju drajverskih osveženja za AMD-ove najnaprednije proizvode putem Steam-a,” kaže Džejson Holtman, direktor poslovnog razvoja u Valve-u. “PC igrači zahtevaju maksimum od njihovog igračkog hardvera i automacko pružanje ovih osveženja pomoći će onima koji se igraju putem Steam-a da se igraju u najoptimalnijim performansama.”

Ovo obaveštenje je još jedan od primera AMD Igračka Evolucija inicijative u akciji. Program, koji predstavlja AMD-ovu duboku posvećenost PC igračima, PC razvoju igara i PC igračkoj industrji, on je posvećen kreiranju najboljeg mogućeg igračkog iskustva na PC-ju. Sa auto-notifikcijom dostupnih drajverskih osveženja putem Steam-a korisnicima sa ATI Radeon grafičkim hardverom,ova saradnja će pružiti igračimamogućnost da optimizuju svoje PC igračko iskustvo.

Dizajnirani da bi pružili visoke performance vrhunsku stabilnost i intuitivno igračko iskustvo za ATI Radeon grafičke korisnike, regularna osveženja ATI Catalyst drajvera predstavlja AMD-ovu neprekidnu posvećenost stabilnosti, performansama i inovativnosti.

Leave a Reply