PC računari

Verbatim Micro USB memorije: Raznobojni dragulji skladištenja podataka

Verbatim predstavlja drugu generaciju Micro USB memorija u seriji živahnih boja i kapaciteta. Maleni uređaji, svega tri centimetra dugi i ne deblji od kovanice (novo pakovanje koristi 90 procenata manje plastike), mogu primiti do 32 GB podataka i dostupni su u maloprodajama već sada.

Micro USB memorije dostupne su u sledećim bojama: “Sunčev žuti poljubac” (“Sun kissed Yellow”), “Eukaliptusova zelena” (“Eucalyptus Green”), “Vruća ružičasta” (“Hot Pink”), “Karipsko plava” (“Caribbean Blue”) i “Vulkanski narandžasta” (“Volcanic Orange”) – u kapacitetu 4 GB, dok su crne Micro USB memorije kapaciteta 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB i 32GB.

Micro USB memorije proizvedene su korišćenjem tehnologije SiP (System-in-Package) koja integriše elektroniske komponente u robusno, zaliveno kućište, osiguravajući otpornost na prašinu,vodu i statičke napone, što ove uređaje čini jednim od najmanjih, a istovremeno i jednim od najpouzdanijih USB memorija na tržištu.

“Micro USB memorija može se jednostavno prikačiti na mobini telefon ili privezak za ključeve uz pomoć vezice koja dolazi u paketu. Zahvaljujući tome, ovaj mali uređaj velikog kapaciteta je moj verni pratitlac kojeg mogu koristiti bilo gde, bez da se brinem jesam li ga poneo ili nisam i bez bojazni da ću ga oštetiti”, kaže Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager za flash i USB memorije u kompaniji Verbatim EUMEA.

Sve Verbatimove Micro USB memorije podržavaju operativne sisteme Windows (uključujući Windows 7), Mac i Linux, nudeći višeplatformsku kompatibilnost i jednostavan način za prenos podataka između različitih sistema.

Leave a Reply