PC računari

Verbatim Pocket Drive 1,8” 250GB HDD – Mali spolja, veliki iznutra

Verbatim predstavlja Pocket Drive, 250GB prenosivi 1.8” Hard Disk Drive koji dolazi u stilizovanom crnom aluminijumskom kućištu toliko malih dimenzija da ga možete nositi u džepu jakne ili pantalona. Pocket Drive je već dostupan u maloprodajama po ceni od 13999.00 dinara (RRP).

Svako ko redovno i često prenosi velike količine podataka sa sobom, traži pouzdan uređaj koji je jednostavan za nošenje. Veličine šake, težak samo 85g, i ubačen u čvrsto zaštitno crno aluminijsko kućište, Verbatim Pocket Drive je upravo to.

Praktičan softver za backup i sinkronizaciju podataka

Osim atraktivnog izgleda i velikog kapaciteta, bez obzira na male spoljne dimenzije, Pocket Drive takođe nudi pre-instalirani softver za backup i sinhronizaciju podataka. Program Dmailer, sa ugrađenim kodiranjem podataka, koristi se za backup, dok program Verbatim Sync omogućuje sinhronizaciju podataka između računara i prenosnog diska. Softver za sinhronizaciju radi sa datotekama svih vrsta i nudi sinhronizaciju e-mail poruka i podataka o web-siteovima, poput liste Favorites iz Internet browsera.

Pocked Drive je kompatibilan s Windowsom 7, Vistom i XP-om. O aktivnom prenosu podataka obaveštava vas plava LED dioda na prednjoj strani uređaja.

Našim Pocket Driveom zadovoljavamo potrebe korisnika koji zahtevaju veliki kapacitet u kompaktnom, robusnom i estetskom uređaju”, objašnjava Kai Miroschnik, Business Development Manager za hard diskove u kompaniji Verbatim EUMEA.

Karakteristike:

* Kapacitet: 250GB
* Dimenzije: 90 x 64 x 14 mm
* Težina: 85g
* Crna torbica za nošenje
* Dmailer softver za backup podataka
* Softver za sinhronizaciju podataka

Leave a Reply